Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60.00%
Заложени единици: 60
Спечелени единици: 72
YIELD: 8.42% 

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.72%
Заложени единици: 9618
Спечелени единици: 9238
YIELD: -3,95%*

Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Е, краят на годината с цялата си неизбежност настъпи. Първо, искам да пожелая на всички весело изкарване на Новогодишната нощ. И всичките пожелания да се сбъднат. А каква беше 2021 година? Изключително благодатна и според мен, преминах на ново по-високо ниво. Е, това въобще не се разбра от вчерашните ми постижения! 

Има дни в които загубата е забранена и такъв е 31 декември. За моя огромна радост имам подходящ печеливш вариант. Така да се каже – подарък от съдбата. 365-ата топ прогноза за 2021 година ще е Ейбар – Реал Сосиедад Б 1 на 1,70 в efbet. В Сегунда, която сега се нарича Ла Лига 2, нищо не е такова, каквото изглежда. След 21 кръга разликата между промоцията и изпадането е 8 точки. Рядко може да се намери толкова равностойно първенство и затова си има причина – бюджетите на клубовете са почти изравнени. С изключение на изпадналите от Ла Лига, които получават специална финансова инжекция от Лигата, другите общо взето тънят в мизерия. Ейбар е силно облагодетелстван от този факт. Баските от Ейбар засега не са напълно стабилни в своите резултати, но все така си остават основен претендент за директна промоция. Дори заради фактът, че конкуренцията е твърде мижава. Реал Сосиедад през този сезон се оказа единствения Б отбор в Ла Лига 2. Другите нещо вече не желаят да присъстват. И се вижда защо- младите баски тотално спукаха гуми и са с пет поредни загуби. И осем поражения в последните им 10 мача. 

Силна конкуренция за място в заглавието имаше от Португалия. Във Втора лига играят Рио Аве и Ковиля и естествения знак е 1 на 2,15 в efbet. Озадачен съм защо Рио Аве не водят убедително в класирането, но оставам напълно сигурен, че ще се завърнат безпроблемно в елита. 

Обратно към Испания с неочакваното шоу в последния ден на годината между Валенсия и Еспаньол. „Прилепите“ са фаворити на хартия, но предвид показаното досега победата им въобще не е толкова сигурна. Ще отчета обаче фактът, че доста „папагалчета“ са се разболели в последните дни. И затова посочвам 1 на 1,77 в efbet. Разстоянието между Валенсия и Барселона не е голямо и гостите ще се опитат бързичко да се върнат у дома за наздравиците. В Ла Лига 2 Бургос – Аморебиета 2 за 3,20 в efbet. Рискувам силно, но не виждам в този мач знак 1. И Овиедо – Понферадина 2 на 3,35 в efbet. Понферадина прави потресаващо силен сезон.