Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.79%
Заложени единици: 3298
Спечелени единици: 2973
YIELD: -9,86%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес ще започнем с женския турнир и по-конкретно с мача между Елина Свитолина и Каролин Гарсия, който е от 1/8-финалите на „Ролан Гарос”. Моето предложение тук е за победа на Елина, а коефициентът за неин успех е 1.55 в efbet, като без никакво съмнение тя се намира в момента, в малко по-добро състояние от французойката. Втората е далече от най-добрите си дни, но все пак постигна някои изненадващи резултати във френската столица. Не може да не се отбележи, че Гарсия има три поредни победи в последните три мача над Свитолина, но сега ситуацията е съвсем различна.

Насочваме бързо поглед към мъжкия турнир и ще се спрем на мача между Доминик Тийм и приятната изненада Уго Гастон. 20-годишният французин впечатлява до момента, но сега има пред себе си най-голямото препятствие от началото на турнира. Предложението ми за този мач е за над 27.5 гейма в мача, тъй като все пак очаквам малко отпор от страна на французина. За този залог коефициентът е изключително добър – 2.00 в efbet, а по-смелите играчи от вас могат да пробвате късмета си.

И ще завършим днешните прогнози със сблъсъка между Лоренцо Сонего и Диего Шварцман, където отново ще заложим на геймовете. В този мач Шварцман е сочен за абсолютен фаворит и трудно би станала изненада в крайния изход, но все пак аз очаквам малко по-оспорвана битка. Тук ще се спрем на над 34.5 гейма в мача, а коефициентът е 2.00 в efbet