Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 55.56%
Заложени единици: 75
Спечелени единици: 60
YIELD: 3.62%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 68.71%
Заложени единици: 9408
Спечелени единици: 8978
YIELD: -4,48%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

След драмите през уикенда, мога само да се възползвам от онова прекрасно клише – Вдигаме главите, гледаме напред. Все някаква полза има и от българския футбол! Аз пък се позовавам на основния принцип, че каквото е било вчера няма нищо общо с това, което ще бъде днес.

Два дни останаха от ноември и смятам да ги превърна в добро начало на декември. Колебанията в последно време не могат да променят победата и през ноември в областта на топ избора. Поставената задача от 18 точни цели през месеца бе постигната преди 5 дни. А днес той е от Португалия. Ещорил – Санта Клара 1Х с под 3,5 гола за 1,55 в efbet. Отново си влизам в кожата, през цялата година този вариант на игра ми носи най-голям успех. Да го кажем 90 процента средно. Нуждая се от прецизна прогноза днес и това като че ли бе най-доброто. Новаците от Ещорил правят забележителен сезон в Лига Португал и гледат смело към европейските квоти. Играта им е изключително стабилна, особено когато напускат прекрасния си курорт. Но у дома имат лошия навик да правят равенства. Санта Клара пропадат неудържимо след като преди година стигнаха историческия си връх и участваха в Лига Европа. Но оттогава нещата не вървят добре и сега замирисва на отпадане. Всичко е възможно да се случи, но логиката сочи към предимство за домакините, които притежават увереността да печелят под ръководството на Бруно Пинейро. Що се отнася до головете – в 5 домакински мача Ещорил има 5 попадения, а при гостуванията си Санта Клара бележи средно по 0,4 гола на мач. И ще разкрия един секрет. Като гледам такива мачове, желанието ми е резултатът да остане първото полувреме 0-0, а домакините да вкарат гол към 70-а минута. Това е идеалният вариант.

Уникален ден за футбола. Най-важния мач ще се играе в България. И има всички шансове да бъде гледан от много хора по света. Но това едва ли се знае от Лудогорец и ЦСКА, които ще изиграят скучен двубой с лесен за познаване ъндър на под 2,5 гола за 1,95 в efbet. Дори смятам, че стратегическия хикс се е очертал прекалено видимо. И понеже това ни е знака за участие в колонката трябва да му добавя другарчета. Мялби – Йоребро 1 на 1,33 в efbet и Слован – Серед 1 на 1,24 в efbet ще ни свършат прекрасна работа. А с тази колонка увеличаваме шанса да спечелим бонус от 500 лева. Кръгът приключва и утре ще се раздават три бонуса от по 500 лева.

От големите първенства имаме само един мач в Испания. Припомням, че утре започват междинни кръгове в Англия и Италия, ден по-късно в Испания и Франция. Само Германия пасува. Днес в Ла Лига Осасуна – Елче с ясен профил за под 2,5 гола за 1,65 в efbet, но бих се пробвал задължително и на 0-0. 

И днес ще има много гърмежи в тъмното. А като светнем лампата ще броим убитите. Правя алюзия с изключително отвратителния сериал „Игра на калмари“. Трябва да си пълен мазохист за да го издържиш! В Азербайджан Габала – Карабах 1 на 8,25 в efbet. Но равенството също е добра опция. Маркирам, че в Кипър има две дербита и насоката и в двата случая е равен. Напоследък обреченият Дарби Каунти прави чудеса и за да поощрим техния подвиг посочвам 1 срещу КПР за 2,95 в efbet. Един добре познат на сините фенове тим напоследък спука гуми. Тюркгючу – Цвикау 2 на 3,05 в efbet. Само вметвам, че заради резили като онзи срещу Тюркгючу сега на „Герена“ дължат един милион лева на Петър Хубчев. Един от многото парадокси в България! 

В Иран започва седмия кръг от новото първенство и вече се очерта познатата картина, много хиксове, а не малка част от тях са 0-0. Цели 9 нулеви равенства в първите 48 мача. в Нидерландия Емен – Алмиър под 2,5 гола за 2,50 в efbet. Домакините са вдигнала оувъра само в един от осемте си мача на свой терен. Връщам се в Португалия с Ещрела – Бенфика Б от второто ниво. Когато на терена са младите бенфикащаш винаги над 2,5 гола с гол/гол за 1,95 в efbet. В Румъния и Русия винаги трябва да се оглеждаме за път без изход или с други думи цял мач с безцелно ритане на топката. Това може спокойно да се случи на Арсенал Тула – Локомотив Москва Х за 3,45 в efbet. Но и въобще могат да не се вкарат голове. В Румъния Газ Метан – Фарул 2 на 2,10 в efbet и Клуж – Клинчени, домакините да вдигнат сами линията от над 2,5 гола за 1,85 в efbet.

Още един изстрел в тъмното преди да тегля чертата. Войводина – Младост 2 на 6,00 в efbet. Не робувайте на познати имена. И накрая двата знака, които заслужаваха да се появят с големи букви. В Турция Гьозтепе – Фенербахче 2 на 2,20 в efbet и в Испания Ейбар – Жирона 1Х с под 3,5 гола за 1,60 в efbet.