Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 66.67%
Заложени единици: 40
Спечелени единици: 49
YIELD: 22.13%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51.82%
Заложени единици: 6544
Спечелени единици: 6250
YIELD: -4,49%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Ще броя дните като новобранец в казармата до петък. Тези национални отбори за пореден път доказват, че са голяма отрова. И е нормално при тази измислена Лига на нациите. Тренировките са по-интересни от подобни мачове.

Днес обаче национални отбори в програмата почти няма и това е първата отлична индикация за евентуален успех. С топ прогнозата отново съм в Швеция. Тръгна ми добре с един обрат на Дегерфорш, надявам се да продължи в същия дух. Ескилстуна – Йоргрите 1Х с под 3,5 гола за 1,80 в efbet. Това ми напълни окото, надявам се да ми напълни и душата. Уповавам се само на един критерий – спортната форма. Домакините са без загуба в последните си 5 двубоя, гостите за същото време са без победа. На чужд терен Йоргрите са само с една победа от 10 мача. И този успех бе в началото на първенството срещу умрелия отбор на Люнгшиле. Изчислявам шанса мача да завърши без двойка на 90 процента. Да видим обаче и головете. Дали пък не са някакви страшни вкарвачи. Йоргрите е фенер на таблицата с най-много ъндъри като гост – 7 от 10 мача. В последните си 4 гостувания е под линията от над 2,5. А ние говорим за под 3,5. Днешните съперници са на 70 процента  при под 3,5 гола. Общо взето това са аргументите за прогнозата. Играта на смелите със сигурност е  1 за 2,55 в efbet.

Днес се връщам вероятно за последен път в Египет. Там първенството се точи вече почти година. Вижда му се края, както се казва последния напън вече е настал. Вече съм посочил щастливото число – полувреме с повече голове – второ. Днес обаче ще експериментирам с големи неща. Итихад – Масри Х първо, 2 второ за 6,50 в efbet. Със силно предпочитание към знак 2. Маср – Ентаг Харби Х на 3,25 в efbet. Може да погледнете и към равенство с под 2,5 гола, но едва ли ще получите някакъв сериозен бонус. И конкурента за заглавието – Хорас Ел Хадуд – Замалек 2 на 1,95 в efbet. Мачът е решителен за гранда Замалек. Три точки днес почти сигурно означават сребърни медали и право на участие в ШЛ на Африка. 

В първенството на резервите в Англия, Колчестър 23 – Ипсуич 23 2 на 2,55 в efbet. При живото включване в този двубой трябва задължително да се търсят високите голови линии. Брадфорд – Харогейт 1 на 2,35 в efbet. В Нидерландия Ден Бош – Хелмонд 1 на 1,90 в efbet. Резонната загуба съвсем ще закотви Хелмонд към традиционното му местообитание – дъното. В Италия Алесандрия – Новара 1Х с под 2,5 гола за 2,00 в efbet. Ще трябва да го стъкмявате по познатия начин с 1 и под 2,5 и Х с под 2,5 гола. Усилието ще се оправдае. При младежите с валежите, Франция 21 – Словакия 21 1 с над 3,5 гола за 1,80 в efbet. Това би третата ми алтернатива за заглавие.