Обща статистика:
Процент на успеваемост: 44.94%
Заложени единици: 3942
Спечелени единици: 3509
YIELD: -10,97%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Здравейте! Тази седмица има интересни тенис срещи от Чалънджър тура и до броени дни се очаква да започнат и подгряващите турнири преди Откритото първенство на Австралия. За топ прогноза ще се спрем на мача между Ернесто Ескобедо  и Рамкумар Раманатан от турнира в Анталия. Моето предложение тук е за американеца Ескобедо, а коефициентът за негов успех е 1.60 в efbet. До момента тези двамата са се изправяли два пъти един срещу друг, а Ернесто и в двата случая е стигал до крайния успех и то без да загуби сет.

Преминаваме към друг мач от същия турнир, който съпоставя Лоренцо Мусети и Алехандро Табило, като е излишно да коментираме, че първият е в ролята на абсолютен фаворит за успеха. Тук бих направил една малко по-смела прогноза и бих предложил да пробвате късмета си за победа с 2:0 сета в полза на Мусети, която е оценена на 1.90 в efbet.

Следващото ми предложение отново е от турнира в Анталия, но този път ще се спрем на мача между Леонардо Майер и Талън Грийкспур. Тук вторият е в ролята на фаворит, но аз предвиждам оспорвана битка в която ще има брой сетове в мача – 3. Коефициентът за този залог е 2.40 в efbet и реално погледнато това предложение е изненадващо, но е и доста вероятно да излезе, така че изобщо не се чудете, а пробвайте. 

И последното ми предложение от този турнир е за мача между Жоао Менезеш и Чем Илкел в който прогнозирам успех в полза на първия, който е оценен на 1.50 в efbet и тук трудно ще се случи изненада поне според мен.