Обща статистика:
Процент на успеваемост: 62.35%
Заложени единици: 5418
Спечелени единици: 4892
YIELD: -9.71%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За моя огромна радост вчерашната ми топ прогноза излезе и Кей Нишикори успя да надделее, а днес ще имам възможността да ви дам още няколко предложения от които със сигурност очаквам да има печеливши.

За топ прогноза за деня съм избрал срещата между младия австралиец Алексей Попирин, който елиминира Григор Димитров, и Даниел Евънс. Мачът е от US Open, а предложението ми е да потърсите победата за опитния британски тенисист на хубавия коефициент от 1.90 в efbet.

Продължаваме с мачовете от провеждащия се в Ню Йорк турнир от „Шлема“ и срещата между Хенри Лааксонен и Петер Гойовчик. На хартия мачът е абсолютно равностоен, но моето предложение за тази среща е за брой геймове – над 38,5 гейма в мача, а коефициентът е 2.05 в efbet.

Продължаваме със сблъсъка между Пабло Андухар и Данил Медведев в който вторият е повече от категоричен фаворит за успеха. Прогнозата ми тук е за над 26,5 гейма, тъй като очаквам много убедителен успех в полза на руснака, а коефициентът – 1.85 в efbet.

Стигаме и до срещата между Ботик ван де Зандшулп и Факундо Багнис в която според мен ще има над 37,5 гейма в мача, а коефициентът е 2.00 в efbet.

Последната ми прогноза от мъжкия турнир е за мача между Карлос Алкарас и Стефанос Циципас в която прогнозирам успех с 3:0 сета за гръцката тенис звезда на коефициент от 2.10 в efbet.

Насочваме поглед и към женския US Open, където също има много интересни за прогнозиране мачове. Първото ми предложение за женската надпревара е за мача между Елена Рибакина и Симона Халеп в който моята прогноза е за победа на втората, а коефициентът за нея е 1.90 в efbet.

И второто ми предложение от женския турнир, което е и последно за днешния ден, е за брой сетове в мача – 3, за срещата между Виктория Азаренка и Гарбине Мугуруса на коефициент от 2.60 в efbet.