Обща статистика:
Процент на успеваемост: 44.94%
Заложени единици: 3950
Спечелени единици: 3509
YIELD: -11.15%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Както обикновено ще започнем с топ прогнозата за деня. Днес отново всички мачове на които ще се спра са от Чалънджър турнира в Истанбул, Турция. За топ прогноза съм избрал мача между Федерико Гайо и Мохамед Сафуат, който на пръв поглед изглежда почти равностоен. Моето предложение тук обаче е брой сетове в мача – 3, а коефициентът за този залог е просто прекрасен – 2.30 в efbet.

Продължаваме нататък с още една среща от същия турнир, която съпоставя Жоао Менезеш и Ерги Киркин. Първият е в ролята на фаворит, макар че не е толкова изявен, но въпреки това моят съвет е да пробвате успех с 2:0 сета в негова полза на коефициент от 2.20 в efbet.

Определено си струва да пробвате късмета си, тъй като ще можете да удвоите, че и отгоре, заложените пари.  Следващото ми предложение е за мача между Брандън Накашима и Артур Риндерхнек, в който предлагам да заложите на първия, а коефициентът за него е 1.65 в efbet.

И ще завършим днешните прогнози с двубоя между Лоренцо Мусети и Бенжамин Бонзи в който можете спокойно да играете за италианеца. Коефициентът за успех на Мусети е 1.50 в efbet и едва ли ще сгреши при добър за него ден.