Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.41%
Заложени единици: 3402
Спечелени единици: 3030
YIELD: -10.95%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Турнирите, които се провеждат през тази седмица, вече са към своя край, но мачовете определено ще бъдат доста интересни.

Ще се спрем на двата ½-финални двубоя от надпреварата в Кьолн, като топ прогнозата ми за днешния ден ще бъде за сблъсъка между Феликс Оже-Алиасим и Роберто Баутиста-Агут. Тук моето предложение е победа за испанския тенисист, която е оценена на 1.80 в efbet. Мисля, че опитът ще победи младостта в този мач. Агут се намира в наистина доста добро състояние, а освен това е побеждавал своя противник веднъж до момента. Като цяло шансовете между двамата са на практика почти равни, а испанецът има съвсем леко предимство, но мисля, че той ще грабне успеха.

Следващото ми предложение е другия ½-финален мач от турнира, който съпоставя представителя на домакините Александър Зверев и Алехандро Давидович Фокина. Вчера успях да позная, че Саша ще загуби сет и в крайна сметка днес си мисля, че ролята на абсолютен фаворит няма да му изиграе добра услуга. Моето предложение за мача е брой геймове – над 21.5 гейма, а коефициентът е 2.25 в efbet. Фокина се представя шеметно от началото на турнира и изобщо не трябва да се подценява този факт. 

Ще насочим поглед и към ½-финалните срещи в Санкт Петербург.

Андрей Рубльов се изправя срещу Денис Шаповалов, като моето предложение е победа за първия, който играе на родна земя. Коефициентът за него е 1.70 в efbet, а Рубльов се намира в наистина доста добра форма напоследък и едва ли ще пропусне възможността да се класира на финал в своята родина. Следващият мач от тази фаза е между Борна Чорич и Милош Раонич, където вторият е в ролята на фаворит. Моето предложение тук обаче е за брой геймове – над 22.5 гейма, а коефициентът е 1.75 в efbet. Мисля, че хърватинът може да затрудни фаворита и според мен в този сблъсък ще има доста на брой геймове.