Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 40.00%
Заложени единици: 68
Спечелени единици: 49
YIELD: -27.43%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 52.63%
Заложени единици: 7330
Спечелени единици: 6876
YIELD: -6.19%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Рядко си позволявам лирични отклонения, защото те по принцип са загуба на време. Каквото е било писано е станало,  е далеч по- правилната концепция за играта. Но наистина има случаи в които болезнената загуба е задължително изживяване. Не се оплаквам, но изравнителния гол на Селта си бе направо нож в сърцето. Жестока е понякога тази игра!.

И право напред с новото начало. Тази седмица се явява малко преходна. По-малко мачове в големите първенства с очакване на европейските турнири другата седмица. Топ изборът обаче ми бе очевиден. Както и вчера между впрочем. Топ прогноза, Пасош де Ферейра – Портимонензе 1 на 2,20 в efbet. Няма как такава голяма възможност да бъде отказана. Ферейра са в момента най-горещият отбор не само в Португалия, но и в Европа. Долу-горе като Сити в Англия. Бият, който хванат наред.  Безмилостни са. Шест поредни победи въобще, а в къщи 6 от 7. С три гола изпратиха обратно дори Порто. Опитвам се да намеря слаб момент и той идва от единственото равенство на Ферейра в последно време срещу Боавища на своя стадион. Но Боавища са царе на хиксовете, а Портимао са царе на загубите навън – цели 7 от 9 пъти навън. Безоблачна изглежда днешната топ прогноза.

Все пак имах и няколко алтернативни опции в ръкава. Единият от Австрия, другият от Кипър. Щурм – Рийд 1 с под 4,5 гола за 1,95 в efbet. Голямото изкушение в този случай са головете. Те вдигат с 0,35 стотни залога и това рядко се случва при съвместяване на двете опции. Щурм е силен домакин, а разликата в точките говори достатъчно кой е по-солидният тим. И Омония – Неа Саламина 1 с под 3,5 гола за 2,00 в efbet. Единият гол го давам от мен, мачът си е ъндър отвсякъде и може спокойно да свалите линията до под 2,5 гола.

Оставам в Кипър и Австрия, защото там има по още един двубой. Рапид – Волфсбергер на първо четене също е твърдо 1, но в този случай гостите съвсем не са лавандули и затова ще опитам 2 на 4,75 в efbet. Нещо като дерби между Аполон и АЕК Ларнака с всички основания за 2 до 3 гола мача при ставка 1,75 в efbet.

Оставам в Кипър и Австрия, защото там има по още един двубой. Рапид – Волфсбергер на първо четене също е твърдо 1, но в този случай гостите съвсем не са лавандули и затова ще опитам 2 на 4,75 в efbet. Нещо като дерби между Аполон и АЕК Ларнака с всички основания за 2 до 3 гола мача при ставка 1,75 в efbet.

Два мача в Белгия за купата. Разработил съм два варианта – и двата с над 2,5 гола и две двойки. Конкретно Съркъл Брюж – Остенде 2 на 2,25 в efbet и Кортрайк – Стандарт Лиеж 2 на 2,45 в efbet. Но високите голови линии ми се виждат доста по-надеждни и за двата двубоя.

В Чемпиънших рискът на Шефилд Уензди – Уикъмб си заслужава на 1 с под 3,5 гола за 2,50 в efbet. Добре се знае колко трудни за прогноза са мачовете в това първенство. Два много сложни мача за купата на Англия. Но на Манчестър Юнайтед – Уест Хем се доверявам на навиците на чуковете и посочвам гол/гол за 1,70 в efbet. Останалите 60 мача в Англия ги съкращавам, защото нямам намерение да играя на руска рулетка с шест патрона в цевта.

Ето го и най-интересният мач за деня. Реванш за купата на Италия между Ювентус и Интер. През този сезон съдбата реши двата основни съперника за титлата да се срещнат цели 4 пъти. Досега сме при резултат по една победа. Но идват двата мача на „Юве стейдиъм“. Бианконерите взеха добър аванс на „Сан Сиро“, а резултатът от първия мач показва какво ще се случи днес – гол/гол с над 2,5 за 1,95 в efbet. Все пак заострям вниманието и върху предимството, което Интер получава като коефициенти. Тези неща винаги са от значение. Ювентус е във видим възход, но е аутсайдер специално в този мач. Артур, Бонучи, Мората – тяхното отсъствие може би е причината Интер да бъде смятан за фаворит.

Започнах с Португалия и ще завърша на същото място. Още три мача днес. Абсолютно никакви съмнения около победата на бъдещия шампион Спортинг над Жил Висенте като гост – 2 с под 3,5 гола за 2,05 в efbet. Но и правия знак на 1,60 е надценен според мен. На Рио Аве – Тондела съм раздвоен между единицата и головете в двете врати. Избирам гол/гол за 2,15 в efbet. Тондела губи редовно като гост, но никога не се дава без бой. И страшна мъка на Боавища – Насионал, която я виждам със завършек реми за 3,25 в efbet.