Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.86%
Заложени единици: 6176
Спечелени единици: 5683
YIELD: -7.99%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата

Ще започнем днешните топ прогнози на деня със срещата между Хуан Пабло Фицович и Алехандро Гомес, която е от Чалънджър турнира в Рио и в която прогнозирам успех с 2:0 сета в полза на първия. Коефициентът за този залог е просто прекрасен – 1.80 в efbet, а ако има ден едва ли фаворитът в този мач ще допусне да загуби сет. До този момент двамата са се срещали само веднъж един срещу друг и Хуан Пабло е стигнал до една чиста победа през септември тази година на турнира в Еквадор. 

Насочваме смел поглед към друг мач от същия турнир, който съпоставя Хернан Казановa и считания за фаворит в сблъсъка Матеус Пучинели Де Алмейда. В този сблъсък моето предложение е за успех в полза на втория, а коефициентът за него е 1.50 в efbet , но като цяло е доста вероятно да стигне до крайната победа. 

Поредното предложение от провеждащия се турнир в Бразилия е за мача между Роберто Кид Суверби и Богдан Бобров. В този мач няма фаворит и шансовете на двамата за успех са оценени на равни, а моето предложение за него е брой сетове – 3, като коефициентът тук е 2.45 в efbet . Това ще бъде и първи мач между тези двама тенисисти в тура.

И последното ми предложение за провеждащия се в Рио турнир е за мача между Матиас Франко Дескот и Матеус Кардосо в който прогнозирам успех за първия на 1.70 в efbet

Заключителното ми предложение за деня е от надпреварата в Мая и е за успех с 2:0 сета в полза на Жералд Мелцер срещу Гонсало Оливейра с коефициент от 1.85 в efbet.