Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.26%
Заложени единици: 6110
Спечелени единици: 5637
YIELD: -7.73%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

За топ прогноза на деня днес ще се спрем на финала от Чалънджър турнира в Сао Пауло, Бразилия, който съпоставя Лучано Дардери и Хуан Пабло Фицович. Моето предложение е за успех в полза на втория, като коефициентът в негова полза е просто прекрасен – 1.70 в efbet.

Двамата никога до момента не са се изправяли един срещу друг, но по принцип на хартия Хуан е по-добрият тенисист. Аржентинецът е 285-и в световната ранглиста, а неговият противник заема 443-то място в нея и е едва 19-годишен. Напоследък младокът показва наистина впечатляваа форма, но днес може би ще бъде сложен край на неговата серия от шест поредни победи.

Фицович има доста повече опит от своя опонент, тъй като е 24-годишен и едва ли ще пропусна с лека ръка възможността да се поздрави с триумф малко преди края на годината. Toй има само един загубен сет по пътя към финала в турнира, а неговият противник има абсолютно същите показатели.