Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.93%
Заложени единици: 3306
Спечелени единици: 2985
YIELD: -9,70%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Ще започнем днешните прогнози с мача от 1/8-финалите на „Ролан Гарос” между Фиона Феро и София Кенин, който се очертава на пръв поглед като доста равностоен. Моето предложение тук категорично обаче е за американката Кенин, която е по-добрата от двете и коефициентът за нея е 1.75 в efbet. До момента двете имат една среща в пряк сблъсък и американската тенисистка стигна до успеха, макар че това бе преди цели три години.

Ще насочим поглед и към още един мач от тази фаза при жените, който обаче ще се играе утре. Става на въпрос за срещата между полската сензация Ига Швьонтек и италианката Мартина Тревизaн, която също пише история в турнира. Моето предложение за този двубой е за над 19.5 гейма, а коефициентът за този залог е доста примамлив – 2.20 в efbet. Очаквам италианката да даде сериозен отпор на своята противничка и дори да загуби този мач то поне да я затрудни. Насочваме се към мъжкия турнир, където също има доста интересни за прогнозиране двубои.

Новак Джокович се изправя срещу Карен Хачанов, който показва много добро представяне от началото на надпреварата. Моето предложение тук е за над 29.5 гейма, тъй като все пак очаквам руснакът, който е в ролята на тотален аутсайдер, да се помъчи поне да затрудни Джокера и да спечели някой друг гейм. Коефициентът за този залог е 2.25 в efbet и си струва да се играе.

И последното ми предложение за днешните прогнози е мача между Пабло Кареньо Буста и германската сензация Даниел Алтмайер. И тук ще се спрем на геймовете, но предложението ми е за над 36.5 гейма в мача, а коефициентът е 2.00 в efbet.