Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 40,00%
Заложени единици: 70
Спечелени единици: 46
YIELD: -33.71%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 65.93%
Заложени единици: 9078
Спечелени единици: 8632
YIELD: -4,91%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Наближава края на десетдневката и вече се оглеждам за рязка промяна на курса. А най-рязката промяна трябва да направя в точността на заглавието. Но гледам оптимистично и за мое оправдание посочвам думите, а не цифрите. Познах ли, че Дания ще се класира вчера – познах. Загуби ли Канада онзи ден – не загуби! А головете са Божа работа!

Много, много, много силна подготовка за днешното издание. Едвам стоях на краката си и продължавах да ровя и ровя за нови доказателства. В крайна сметка топ прогнозата е от Бразилия. И ще се чака чак до след полунощ. Фламенго – Жувентуде 1 с под 4,5 гола за 1,55 в efbet. Започвам отзад напред. С проклетите голове. Не ми беше никак лесно. Винаги, когато Менго побеждава у дома бележи по минимум две попадения. Но отхвърлих този довод за сметка на другия – в 25 мача за първенство Жувентуде никога не е качвал линията от над 4,5 гола. А сигурността на победата е смятам за 9 от 10. Менго имат два мача по-малко от водача Атлетико Минейро и ще им диша във врата до последно. А в Бразилия първенството не завършва до последния кръг.

И като казах Атлетико Минейро, имаме интересен мач с тяхно участие. Кука ще трябва да победи любимия си Сантос. Отборът, който го легитимира като голям треньор. Атлетико Минейро – Сантос 1Х с под 2,5 гола за 1,95 в efbet. Единицата дълго време ми бе фаворит за заглавие, но според мен може да се стигне и до равенство. Трима титуляри на Атлетико са с националните си отбори. И към любимия ми Коринтианс срещу Флуминензе и субективно 1 на 1,85 в efbet. Тимао не правят най-добрият сезон, но в последно време домакинския им рекорд е впечатляващ. Шапекоензе – Атлетико Паранензе над 2,5 гола за 2,20 в efbet. Предстои поредния весел мач на Шапекоензе. Отпадат, но не се предават. 

И от далечна Бразилия към студена Русия. Предлагам изцяло местна експертиза на колегите. Не мога да кажа, че познават 100 процента, но при всички положения познанията им за техния футбол са несравнимо по-солидни от моите. Без много обяснения по ред на започването на мачове. Том Томск – Олимп Долгопрудни 1 на 2,10 в efbet, Оренбург – Текстилщик 1 с над 2,5 гола за 1,80 в efbet, Факел Воронеж – СКА Хабаровск под 2,5 гола за 1,75 в efbet, Металург Липецк – Велес Москва 2 с над 1,5 за 2,00 в efbet, Акрон Толиати – Алания гол/гол за 2,05 в efbet, Камаз – Енисей 1Х с над 1,5 за 2,05 в efbet, Нефтехимик – Спартак Москва втори отбор 1 на 1,65 в efbet, Ротор – Кубан 1 на 1,60 в efbet и Балтика – Волгар 1 с над 1,5 за 2,10 в efbet. Както гледам прогнозите си става и прекрасна комбинация с 3 от 10 и нагоре.

И нямаше как да мина без национални отбори. Тази нощ приключва сесията в Северна Америка. САЩ – Коста Рика под 2,5 гола за 1,75 в efbet. Причината основно са гостите, много рядко скачат на линията на головете. Кленовите листа са ми длъжници и очаквам да ми се реваншират. Канада – Панама гол/гол за 2,70 в efbet. Салвадор – Мексико под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Ацтеките ще се класират, но без никакъв апломб. И Хондурас – Ямайка познатото вече под 2,5 гола за 1,50 в efbet.

И един щрих, на който настоявам. Очаквам на живо да се появи Съндърланд – Манчестър Юнайтед 21. Мачът е от турнира ЕФЛ трофей. И е заглавие за днес. Твърдо 1, предполагам за 1,65 – 1,70 – Съндърланд спечелиха този турнир миналата година и ще се опитат да защитят титлата и през тази кампания. Начален час – 21:00 часа.