Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 87.50%
Заложени единици: 58
Спечелени единици: 86
YIELD: -6.47%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 68.04%
Заложени единици: 9321
Спечелени единици: 8896
YIELD: -4,55%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Напускаме една тъмна територия, за да отидем в следващите два дни в друга. Но петък наближава и настроението се повишава. Всъщност настроението не се е понижавало, защото се справих почти блестящо с националните отбори. Но друго си е когато дойдат истинските мачове!

Месецът тръгна по един начин и премина в съвсем различен. Нямах особени надежди, че ще вляза в позитивна серия при топ избора, но вече се натрупаха пет поредни в зеления сектор. И както се знае добре – апетитът идва с яденето. Топ прогноза, Фламенго – Коринтианс 1 с под 4,5 гола за 1,75 в efbet. Убеден съм, че вече съм обявявал този мач за най-голямото дерби в света. Това са двата най-популярни бразилски клуба. Да го кажем, някъде към 100 милиона фена. Освен това е битката между Рио и Сао Паоло. Менго срещу Тимао е мачът с най-вълнуваща визитка на цялата планета. И през нощта от 2,30 часа започва поредното му издание, което ще завърши с победа на Менго. Просто друг вариант не съществува при сегашната разлика в класите. Единственото с което Тимао могат да се гордеят през този сезон е, че разликата в точките е само 10, а не 36 както беше преди две години. Но победителят е предварително ясен. Домакините разполагат с убийствено трио напред – Габи Барбоса, Майкъл и Бруно Енрике. Особено опасен е този средния – Майкъл Ричард Делгадо де Оливейра. Дребосъкът бележи в шест мача поред и е голмайстор на Серия А. Лично аз го очаквам с нетърпение в европейски гранд. Да вкара гол и в този мач е 3,35 в efbet. Но това са подробности. Менго ще бие в диапазон от 1-0 до 3-1.

И оставам в Бразилия с другите 6 мача. Атлетико Минейро вече се отчете с поредната победа и ще чака с нетърпение издънка на най-силния си конкурент Фламенго. Три мача започват в нула часа. Сантос – Чапекоензе 1 с под 3,5 гола за 1,85 в efbet. В последно време аутсайдерите избират подчертано дефанзивна тактика и се бият за 0-0. В последно време обаче отборът на Пеле живна и днес решително ще избяга от зоната на изпадащите. Америка МГ – Атлетико Гоянензе 1 на 1,72 в efbet. Формата на Гоянензе рухна катастрофално и домакините ще стигнат до лесен успех. Куяба – Интернасионал гол/гол за 2,15 в efbet, иначе мачът си е отвсякъде троен, но с предимство за хикса.

Към твърд хикс бие Форталеза – Сеара, но обирам изцяло риска с 1Х и под 3,5 гола за 1,60 в efbet. Още едно голямо дерби тази вечер, но с градски привкус. Палмейрас – Сао Паоло 1 на 1,80 в efbet. Основната цел на Палмейрас предстои на 27 ноември, когато ще защитават Копа Либертадорес на „Сентенарио“ в Монтевидео. Но победата над врага винаги е ценна. И поемам сериозен рис с 1 на 2,60 в efbet на Жувентуде – Флуминензе. Но имам чувството, че Флу играят без настроение навън. И един голям съвет, опитайте отново играта с комбинация с опцията повече голове през вторите полувремена. Миналата седмица бях 4 от 4, но в Серия Б на Бразилия. Да се пробва 4,5,6 и 7 от 7.

И обратно в ранните часове на деня. Имаме кръг в руската Олимп ФНЛ. Второто ниво на руския футбол с доста добро футболно съдържание. Но определено не са фенове на головете. Да не се забравя и факторът студ. Камаз – Волгар Астрахан 1Х с под 2,5 гола за 1,85 в efbet, Акрон – Факел 2 за 1,82 в efbet и Велес – Спартак 2 с 1 за 2,05 в efbet. И Кубан – Алания под 2,5 гола за 1,88 в efbet.

Накрая да ви обърна внимание, че букмейкъра рязко увеличи съдържанието си от опции и това е солидно предизвикателство за нови огромни възможности за успешна игра. Но трябва добре да се разучат. Аз вече го правя денонощно. Тепърва ще изскочи заека от гората. Напомням само какво богатство получихме с двойните условия. Вълнуващите преживявания тепърва предстоят.