Обща статистика:
Процент на успеваемост: 66.80%
Заложени единици: 5742
Спечелени единици: 5285
YIELD: -7.95%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Топ прогнозата ми за днешния ден е за срещата между Алехандро Давидович Фокина и Джордан Томпсън, в която мисля, че първият ще стигне до крайния успех, а коефициентът за него е 1.65 в efbet. Двамата имат само една среща помежду им, която бе на „Ролан Гарос“ през 2019 година и тогава австралиецът стигна до крайния успех по убедителен начин с 3:0 сета. Сега обаче е моментът Фокина да си вземе реванш и да победи. Оставаме на белгийска земя и ще се спрем и на срещата между Хенру Лааксонен и Беноа Пер, в която моето предложение е за успех на втория. Той е тенисистът с по-малки шансове за крайния успех днес, но като цяло е непредвидим и ако играта му потръгне, тогава може да стигне до победата. Коефициентът за него е 2.65 в efbet, а определено рискът си струва. Двамата са се срещали до момента и предложението ми е за успех в полза на швейцареца.

Поредното предложение от Антверпен е за успех в полза на Алекс Де Минор срещу Брандън Накашима, като тук моето предложение е в полза на първия, а коефициентът за него е просто чудесен – 1.80 в efbet. Интересното е, че двамата не са се изправяли никога един срещу друг в тура. И последното ми предложение от белгийския турнир е за победа на Лоренцо Мусети срещу Джанлука Магер, а коефициентът за първия е 2.15 в efbet. Първият е далече от най-добрите си дни и поради тази причина коефициентът в негова полза е по-завишен, но пък е време да се върне отново към победите.

Насочваме поглед към турнира в Москва и ще се спрем на срещата между Миомир Кецманович и Егор Герасимов, в която прогнозирам успех в полза на първия, а коефициентът в негова полза е 1.90 в efbet. Това ще бъде и първи мач между двамата. И последното ми предложение за деня е пак от турнира в Москва, като прогнозата ми е за успех с 2:0 сета в полза на Иля Ивашка срещу Eвгени Донской, а коефициентът за този залог е 1.65 в efbet.