Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 70.00%
Заложени единици: 66
Спечелени единици: 85
YIELD: 5.83% 

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.77%
Заложени единици: 9749
Спечелени единици: 9373
YIELD: -3,86%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Крайно време е да напиша нещо фундаментално. Януари се оказа доста особен месец с мачове от големите първенства всеки ден. Но основния фокус си остава турнира за Купата на Африканските Нации. Щом се отнася до успеваемостта вчера беше съвсем прилична, но не усетих какво ще се случи на Дженоа. А можеше да се предположи, че краят на Шевченко ще е злощастен. 

И отново сме в ден с цели четири мача в африканския турнир на нациите. Посипвам си главата за вчерашната грешка, която можеше да се избегне. Но шубето е голям страх. Цялата логика на света сочеше за равен между Камерун и Кабо Верде. Но как се прави хикс за 3,85 топ избор! Днес нещата са съвсем прости. Гана – Коморски острови 1 с под 3,5 гола за 1,70 в efbet. „Черните звезди“ са до стената и за тях мачът е финал преди финала. Често след преминаването на един Рубикон, отборите стигат до истинския финал. Гана играе слабо досега, но загубиха трите точки във втория си мач по възможно най- нещастния начин. Коморите са отбор, който заслужава да си тръгне с поне една точка, но програмата в групата беше против тях. Просто в днешната руска рулетка Гана няма да изстреля в слепоочието единствения куршум. 

И към първите два мача от 18:00 часа. В другата група нещата са доста по прости. На Малави – Сенегал въобще не изключвам вчерашния случай с Кабо Верде – Камерун. Но пак хиксът ми се вижда прекалено рисков и затова избирам под 2,5 гола за 1,70 в efbet. В другия мач между Зимбабве и Гвинея ще заложа за 1Х двоен шанс за 2,40 в efbet. Но и тук головия хикс бие силно на очи. И се връщам към късната сесия с Габон – Мароко и тук ще се застраховам с Х2 и под 2,5 гола за 1,60 в efbet. Но усещането ми твърдо бие към равенство. Напомням, че Мароко вече се класираха и ще играят с втория си отбор. Но все пак равенството е по-близо като вариант. 

Доста интересни мачове в Германия, Англия, Турция, Испания. Първо двата от Висшата лига. Страхотен мач на дъното между Бърнли и Уотфорд. Но в последния момент го отложиха! Брайтън – Челси 1Х за 2,20 в efbet. Челси спечели само един от последните си пет мача за първенство. Днес гостуването на южния бряг ще е много тежко и като нищо може да се стигне до нов провал на Тухел. 

Да видим какво имаме за купата на Германия. Мачовете са четири, но в моя фокус попада само един. Но със страхотно виждане. Санкт Паули – Борусия Дортмунд, домакините да вкарат над 1,5 гола за 3,50 в efbet. Санкт Паули са в страхотна домакинска форма и нямат мач в Хамбург в който да не са вкарали поне 2 гола пред своя публика. За публиката днес няма да вкарват, защото няма да присъства. 

Три мача в Турция с огромно обещание за троен успех. Газиантеп – Йени Малатия 1 на 1,80 в efbet. Домакините са с безкраен списък с болни, но това не им попречи да измъчат максимално Бешикташ в събота. А Йени Малатия като гости са напълно безпомощни. Също толкова безпомощни като гости са „орлите“ от Бешикташ. Карагюмрук – Бешикташ 1Х с под 4,5 гола за 1,90 в efbet. И с най-голям кеф Коняспор – Адана Демирспор 2 на 3,60 в efbet. Четата на Винченцо Монтела е безпощадна. 

И оставих за накрая Испания. Два мача днес в Примера. Бетис – Алавес, домакините сами да вдигнат линията от над 1,5 гола за 1,75 в efbet. На вълната на ентусиазма от победата над Севиля, Бетис ще пометат и Алавес. И Кадис – Еспаньол под 2,5 гола за 1,60 в efbet. Много силно се набива на очи миролюбив хикс.