Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 75,00%
Заложени единици: 58
Спечелени единици: 49
YIELD: -15,52%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,69 %
Заложени единици: 6223
Спечелени единици: 5929
YIELD: -4,73%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Смяната на темпото се усеща осезаемо в края на август. Имаше една модерна дума – преустройство, която е много подходяща за сегашния период. Предупреждавам само, че вчера се издъних и днес ще бъда неотразим с поне 80 процента успеваемост. Както се казва пътят към ада е осеян с добри намерения.

 Не е като да няма избор, но без големите първенства е различно. Най-трудно е с топ прогнозата и макар, че грешките през август набъбнаха, все още съм далеч напред в зеления сектор. Топ прогноза, Залцбург – Ливърпул над 3,5 гола за 1,75 в efbet. Веднага ще си зададете въпроса какъв е този мач. Приятелски и се играе в Австрия. Нещо като предсезонна подготовка. Ливърпул вече изигра един срещу Щутгарт и спечели с 3-0. Залцбург го прави регулярно, последния път загубиха от Аякс с 1-4. Едва ли ще ви изненадам като напиша, че двата тима са с изключително нападателен профил и головете са задължителен атрибут. По-скоро ще ви занимая с интересни разсъждения по темата. Има няколко различни подхода към мач с такъв ясен голов профил. Задължително първо полувреме с повече голове, защото тогава играят титулярните единайсеторки. Висока линия за фаворита в случая Ливърпул – над 2,5 гола само за червените. Още по-висока линия – над 4,5 гола. Това са все подходящи опции, които можете да използвате в този случай.

Три европейски, квалификационни мача. Ще досаждам непрекъснато с уточнението, че реванши няма да има. В ШЛ Тирана – Цървена звезда 2 с под 4,5 гола за 1,70 в efbet. Беше фаворит за заглавие, но ме притесни опасността да влязат в продължения. Малка е, но съществува. ПАОК- Бешикташ над 2,5 гола за 2,10 в efbet. Над този мач е надвиснала и политическа сянка и е хубаво, че ще бъде без публика. Логиката за головете е следната – съществува възможност да бъде вкаран бързо попадение и след това ще настане гонитба в резултата. В ЛЕ Ритерай – Дери 2 на 2,50 в efbet. Тук се проявявам в пълния си блясък. Литовците са пълна трагедия в първенството си. И не виждам как ще надянат нови дрехи в Европа.

Имам и една ексклузивна оферта. И жените напреднаха доста в Шампионска лига. Днес се играе полуфинал между Волфсбург и Барселона и се очертава картинка подобна на мъжете. Отново може да има германски водевил. Прогноза 1 с хендикап за 2,30 в efbet. Отделно погледнете към листата с головете, над 2,5 за немския тим е подходящо.

По първенствата, където не е като да няма, но пък и не е нищо особено. По алфавита, както редовно го правя. И хронологически стартирам с Китай. Далиан – Гуанджоу Евергранде 2 с над 2,5 за 1,90 в efbet. Тук проблемни са головете, но мисля, че класическата линия с лекота ще бъде покрита.

В Египет Пирамидс – Ентаг Харби  1 на 1,80 в efbet. Още един кол, който можеше да бъде забит като знаме в заглавие. Пирамидс излязоха от сянката на фойерверка и вече са си стабилен фактор в Египет. Към знак 1 се насочвам в Исландия на Филкир – Фьолнир за 1,95 в efbet. Тук съм в шок от високата единица, гостите са пародия на отбор. Стигам до далечен Казахстан. Много интересни предпоставки на Тобол – Астана. Двойката от 1,50 стигна до 2,00 в efbet. И затова не стана заглавие, както го мислех. 

Отварям нова страница с мачове от популярни дестинации. В Украйна мач за Суперкупата между все едни и същи противници. Шахтьор – Динамо Киев гол/гол на 1,70 в efbet. В съседна Русия Тамбов – Сочи под 2,5 гола за 1,70 в efbet и Арсенал – Химки 1 на 2,15 в еfbet. И завършвам в Швейцария с Базел – Винтертур, полуфинал за купата. 1 с над 3,5 гола за 2,50 в efbet с елемент на изхвърляне. Опциите гол/гол и 1 с над 2,5 са напълно обезпечени.