Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.86%
Заложени единици: 6193
Спечелени единици: 5683
YIELD: -8.24%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата

Днес ще започнем с женски тенис и топ прогнозата ми за деня ще бъде срещата между Елза Жакло и Каролин Гарсия от турнира в Лимож. Моето предложение е за успех в полза на втората, а коефициентът за нейна победа е просто прекрасен – 1.60 в efbet. Това е изцяло френски сблъсък, като двете до момента никога не са се изправяли една срещу друга в тура. 

Второто ми предложение за днес отново е за този турнир, като този път ще се спрем на двубоя между Виталия Диатченко и Алисон Ван Уйтванк от същата надпревара. На хартия втората е в ролята на фаворитка, макар че не е толкова категорична, като тук моето предложение е за брой сетове – 3. Коефициентът за този залог е 2.80 в efbet и определено си струва. Двете имат една среща помежду им от 2014 година в която Диатченко стига до крайния успех, но оттогава мина доста време.

Насочваме поглед към Чалънджър турнира за мъже в Мая, Португалия, и мачът между Едуард Стийв Лобато и Олег Приходко. Първият е в ролята на категоричен фаворит и моето предложение за тази среща е за успех с 2:0 в негова полза, а коефициентът е 1.60 в efbet.

И последното ми предложение от същия турнир е за срещата между Матео Виола и Чун Хсин Ценг, като тук прогнозирам брой сетове – 3, а коефициентът е 2.75 в efbet.