Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60,00%
Заложени единици: 71
Спечелени единици: 72
YIELD: 1.97%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 66.51%
Заложени единици: 9134
Спечелени единици: 8705
YIELD: -4,70%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Понякога търся обяснение, но не го намирам. Колосална разлика в успеваемостта в преминалата триумфално сесия в ШЛ. И не си приписвам никакви заслуги – мачовете бяха лесни за познаване. Нито една сериозна изненада и само едно равенство в 16 мача. А останалите 15 всичките до един влязоха в резон.

И все пак трябва да напиша, че съм безкрайно доволен. Вчера дори вдигнах летвата със 7 от 9, а бях много близо до 8 от 9. И днес обратно в реалността. Съвсем различна конфигурация на играта. В двата турнира имаме общо 30 мача и по традиция изкушенията силно ме подвеждат. Затова съм с нова концепция. Самоограничил съм се до 10 избора. Пет в единия турнири и пет в другия. Малко съспенс преди избора, след 20 дни на октомври, водя в резултата с 6 на 0. Трябват ми само още три, за да фиксирам месеца като победа. Но целите са ми в следващите 11 дни да постигна победа с 8 на 3. Топ прогноза, Бетис – Леверкузен над 2,5 гола за 1,70 в efbet. Това е само базата за неминуемият успех – задължително трябва да се прибавят още 15 стотни с гол/гол. Бетис и Леверкузен твърдо се очертаха като фаворити в групата и това е първият от двата директни сблъсъка за първото място. По всяка вероятност андалусците няма да го загубят. Има някои подробности особено за Бетис. Пелегрини ротира състава непрекъснато, но от това не следват проблеми, защото пейката е пълна със знаменитости. Немците също притежават изобилие от голмайстори. Бетис вкара в първите си два мача 7 гола, Леверкузен – 6. Не вярвам тази тенденция да спре днес. По-скоро линията на успеха е над 3,5 гола.

В същия турнир ЛЕ, Лудогорец приема Брага и се чуха много закани, които според мен много бързо ще увиснат във въздуха. Не очаквам до края в групата Лудогорец въобще да спечели точка. Лудогорец – Брага, гостите да вкарат първи в мача за 1,90 в efbet. В същата група Мидтиланд – Цървена звезда. Това, в което съм абсолютно убеден е, че датският тим ще се пропука. И оттук нататък поемам риск с гол/гол за 1,90 в efbet. Голямо оглеждане падна за ПСВ – Монако, където също могат да се очаква дъжд от голове. Но Ковач реши да използва в Европа резервите си и това е малко смущаващо. Спирам се на 1Х с гол/гол за 2,10 в efbet. След резила в Тираспол, доверието към Динамо Загреб бе силно подронено. В опит да го върнат днес – Рапид Виена – Динамо Загреб Х2 с под 3,5 гола за 2,10 в efbet.

И към третия турнир – ЛК. Тук също трябва да изразя отношение към българския мач. ЦСКА-София – Зоря Луганск под 2,5 гола за 1,65 в efbet. Спомените от нулевото равенство с Бодьо Глимт са пресни, подобна картина очаквам и днес. Гостите много трудно биха стигнали до попадение в мача. И вторият ми боец за заглавие. Витес – Тотнъм 2 на 1,95 в efbet. Голямото обнадеждение идва от спада на ставката в последните часове. Независимо от факта, че шпорите ротират почти целия титулярен състав, си остават фаворити в мача.

И следва тройка на разсъмване. Базел – Омония 1 с под 4,5 гола за 1,80 в efbet. И в двете условия нямам и най-малки съмнения. Карабах – Кайрат 1 на 1,70 в efbet. Нещо като дерби на региона, но азербайджанците изглеждат много по-солидни. И също в тази част на света арменския Алашкерт е без шансове срещу ЛАСК – 2 на 1,70 в efbet.