Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 55,56%
Заложени единици: 66
Спечелени единици: 66
YIELD: 0.08%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 66.60%
Заложени единици: 9157
Спечелени единици: 8720
YIELD: -4,77%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Страхотната неделя напълно оправда очакванията. А зрелището на „Олд Трафорд“ наистина влезе в историята, но не и в историята на точните ми попадения. Бързо обаче загърбвам леките разочарования, защото започва една изключително интензивна седмица. Този път няма да чакаме уикенда, защото от утре влизаме в шампионатни кръгове в някои от големите първенства.

Най-интересните срещи от света на футбола, може да откриете тук: efbet.com.

Понеделник се очерта като странен ден. Оставили сме големите емоции зад гърба си и го караме по технологично. Но възможности има колкото щеш. Трудно ми беше да намеря основен боец, като варианти изобщо не липсваха. Типично в мой стил обаче се спрях на головете. Топ прогноза, Шамал – Духаил над 3,5 гола за 1,80 в efbet. Мога да вляза в дълго описание, но ще ви го спестя с две изречения. На терена са най-слабия срещу най-силния. Но основния аргумент си остава фактът, че Шамал редовно бележи голове. Домакините ще го направят веднъж, а гостите три или четири пъти. И тук влизаме в теорията на големия взрив. Двете алтернативи са гол/гол за 1,80 и 2 с гол/гол за 2,10. Всеки от тези два варианта може и да е по-добър от избраният от мен. Но си държа на първото мнение. Да допълня, че мача е от първенството на Катар и стартира в 17:20 часа.

Процентът ми на познаване в България се задържа удивително високо. Днес завършва кръга и няма лошо да се атакуват масирано трите бонуса от по 500 лева. Последна възможност както се казва! Ботев – Лудогорец 2 на 1,60 в efbet. И съм толкова сигурен, че бях на крачка да го поставя в заглавие. От втора лига с много по-малко увереност Миньор – Спартак Варна гол/гол за 2,00 в efbet. А като знак ми се вижда хикс.

Давам път на другите кандидати да изкачат Еверест. В Израел Макаби Тел Авив – Ашдод 1 с над 1,5 гола за 1,65 в efbet. Малко кръгове са минали, но мястото, което заема гранда не му приляга. В Кипър Паеек – Омония 2 с под 3,5 гола за 1,95 в efbet. И за Омония се отнася същото съждение. Олборг – Виборг 1Х с под 3,5 гола за 1,75 в efbet. Тук също съзирам очертания на краен резултат 1-1. Сред най-силните ми оръжия днес е Клуж – Сепси 1Х с под 2,5 гола за 1,75 в efbet. И пак с препоръка 1-1 точен. Днес прегледа премина и през второто ниво на Румъния. Конкордия – Брашов 1 с под 3,5 гола за 2,00 в efbet премина през всички изпитания за сигурност. И сред кандидати за попадане в заглавие попадна Дуисбург – Кайзерслаутерн с 2 на 2,35 в efbet. Противниците са в противоположна спортна форма.

Лавината от големи дербита днес е продължена с още две. И те са от нашия географски ареал. В Истанбул Бешикташ – Галатасарай 1 на 2,70 в efbet и в Ларнака Анортозис – АЕК Х на 3,10 в efbet. Много мачове, на като централен се очертава Хетафе – Селта. Гледката няма да бъде приятна – Х2 с под 2,5 за 1,90 в efbet. Следват още няколко нерешени спора. Оксер – Бастия Х на 3,20 в efbet, Жирона – Сарагоса Х на 3,10 в efbet и Клинчени – Арад Х на 3,20 в efbet. Близо до тях като коефициент се намира и Локомотив Москва – Сочи 1 на 2,80 в efbet.

Кръг във фокус – Португалия. От колоната изостанаха два двубоя. Жил Висенте – Брага Х2 с под 2,5 за 2,00 в efbet и Боавища – Белененсес 1Х с под 2,5 за 1,85 в efbet.