Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.27%
Заложени единици: 3505
Спечелени единици: 3115
YIELD: -11.14%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Ще започнем днешната топ прогноза съвсем резонно с мача между родната тенис звезда Григор Димитров и британеца Даниел Евънс, който е от ¼-финалите на турнира във Виена. Моето категорично предложение тук е успех за българина, който е оценен на 1.50 в efbet, макар че и неговият противник е доста силен и в никакъв случай не е за подценяване. До момента двамата са се срещнали в общо четири срещи един срещу друг, като хасковлията има 3-1 победи над този опонент. Залогът е голям, а именно – класиране за ½-финалите на турнира и евентуален мач срещу Новак Джокович.

Следващото ми предложение е пак от същия турнир, но този път за срещата между Кевин Андерсън и Данил Медведев, която се очертава изключително интересна. Тук бих ви предложил над 22.5 гейма в мача, тъй като и двамата имат силен сервис, а това е предпоставка, особено когато мачът е на твърда настилка, за повечко геймове. Коефициентът е 2.00 в efbet, като това е прекрасен шанс да удвоите парите, които сте заложили.

Продължаваме със сблъсъците от ¼-финалите в австрийската столица и ще се спрем на двубоя между Новак Джокович и Лоренцо Сонего, в който няма нужда да коментираме кой е фаворитът. Очакванията са ми убедителна победа за Джокера и бих се спрял на под 19.5 гейма в мача на коефициент от 1.60 в efbet. И последното ми предложение е за мача между Доминик Тийм и Андрей Рубльов, като тук си мисля, че шампионът от миналата година ще стигне до успеха, а това е именно първия.