Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.27%
Заложени единици: 3450
Спечелени единици: 3060
YIELD: -11.30%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Григор Димитров се изправя днес срещу Милош Раонич във втория си мач от турнира в белгийския град Антверпен, като българинът е в ролята на аутсайдер. Моето предложение обаче е да залагаме именно на него, тъй като по принцип Гришо играе сполучливо срещу канадеца и има 4-2 победи в преките двубои срещу него. За последно обаче двамата се срещнаха през 2018 година, а оттогава не са се изправяли един срещу друг в тура. Коефициентът за българина е просто разкошен – 2.80 в efbet, и без никакво съмнение си струва да пробваме късмета си за него.

Оставаме на белгийска земя и ще се спрем на срещата между Маркос Хирон и Алекс Де Минор в която вторият е категоричен фаворит за успеха. Предвиждам убедителен успех за австралиеца, като моето предложение тук е в мача да има под 21.5 гейма на коефициент от 1.60 в efbet. Мисля, че Де Минор ще победи и то няма да даде много геймове на противника си, като в крайна сметка ще вземе убедително мача

Няма как да пропуснем мача между Даниел Евънс и Карен Хачанов в който поне на хартия първият е фаворит, но с много малко. Тук бих предположил, че ще има здрава битка и 3 сета в мача, като именно това е и предложението ми за залог на прекрасния коефициент от 2.20 в efbet.

Насочваме поглед към турнира Кьолн 2, който се провежда в едноименния германски град. Феликс Оже-Алиасим ще срещне Йошихито Нишиока днес вечерта и тук моето предложение е победа за първия, който е и фаворит в срещата, а коефициентът в негова полза е 1.55 в efbet.

И последното ми предложение е от женския турнир в Острава, където ви съветвам да играете за Виктория Азаренка срещу Елизе Мертенс на 1.75 в efbet.