Обща статистика:
 Процент на успеваемост: 65.59%
Заложени единици: 5677
Спечелени единици: 5182
YIELD: -8.73%

Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес стартира новата седмица, а турнирът в Индиън Уелс е в разгара си, така че прогнозите ми ще бъдат изцяло насочени към него. За наша радост Григор Димитров играе в днешния ден и се изправя срещу Райли Опелка, като именно този мач ще бъде топ прогнозата ми за деня. Предложението ми е за успех в полза на българина, а коефициентът за него е прекрасен – 1.95 в efbet. До момента двамата имат един мач помежду си и янкито успя да стигне до крайния успех в него. В последните седмици обаче българинът се намира в добра форма. 

Продължаваме с мачовете в Индиън Уелс и ще се спрем на срещата между Диего Шварцман и Даниел Евънс в която първият е фаворит поне на хартия, но няма особено голямо предимство според букмейкърите. Тук моето предложение е за брой геймове – над 22,5 гейма в мача, а коефициентът е 2.10 в efbet. Аржентинецът е спечелил единствения мач между двамата, който бе и през тази календарна година. Оставаме на американска земя и ще насочим поглед към двубоя между Лойд Харис и Каспър Рууд в който на хартия вторият е в ролята на фаворит, но не трябва да се пренебрегва факта, че норвежецът играе най-силно на клей, а тук настилката е твърда. В този мач бих ви предложил да потърсите успеха на Харис, който е много стабилен на твърди кортове, а коефициентът за негов успех е просто прекрасен – 3.05 в efbet. 

Денис Шаповалов се изправя срещу Аслан Карацев и първият има малко предимство за крайния успех. Това ще бъде първи мач между тези двамата тенисисти в тура, а тук моето предложение е за брой сетове в двубоя – 3, на коефициент от 2.40 в efbet. И последните ми две предложения от мъжкия турнир в Индиън Уелс са за победа на Хуберт Хуркач срещу Франсис Тиафо на 1.50 в efbet, както и победа на Роберто Баутиста-Агут срещу Камерън Нори на прекрасния коефициент от 2.10 в efbet

Насочваме се към женския турнир в Индън Уелс, къдетъ също се очертава да бъде изключително интересно. Ще започнем със срещата между Ана Калинская и Виктория Голубич в която прогнозирам брой геймове – над 20,5 гейма в мача, на коефициент от 1.80 в efbet. До момента Виктория иначе е спечелила и двата си мача срещу тази противничка в тура. И последното ми предложение от женския турнир, а и за деня, е за мача между Анет Контавейт и Бианка Андрееску в според мен втората ще стигне до крайния успех, а коефициентът в нейна полза е просто разкошен – 2.90 в efbet.