Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43,55%
Заложени единици: 3169
Спечелени единици: 2855
YIELD: -9.91%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За топ прогноза на днешния ден съм избрал успех на Григор Димитров срещу италианския младок Яник Синер в среща от третия кръг на „Мастърс” турнира в Рим. До момента двамата не са се изправяли един срещу друг, а коефициентът за успех на българина е 1.95 в efbet. Определено обаче мачът няма да бъде никак лек, тъй като Синер е сочен за една от бъдещите звезди в тениса, а до момента успя да се справи със Стефанос Циципас и Беноа Пер в турнира. Това ще бъде първи мач между двамата в тура.

Продължаваме с битката между Каспър Рууд, който е изявен клей специалист, и хърватския ветеран Марин Чилич, който е сочен за аутсайдер днес.
 Въпреки това обаче аз очаквам доста оспорван сблъсък, който според мен ще завърши в повече от два сета, така че моето предложение тук е брой сетове в мача – 3, а коефициентът за този залог е 2.25 в efbet.

Няма как да пропуснем сръбския сблъсък между Новак Джокович и неговия добър приятел Филип Крайнович.
 В този мач очаквам последният да се опита да затрудни Джокера и защо да не го направи? Крайнович е силен на клей и се представя страхотно до момента. Моето предложение е за над 21.5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 2.15 в efbet.

Ще приключим мъжките прогнози за днес със сблъсъка между Душан Лайович и Рафаел Надал, като тук моето предложение е за под 17.5 гейма в мача на 1.70 в efbet. И последното ми предложение за деня е от женския турнир и по-скоро срещата между Елина Свитолина и Светлана Кузнецова в която прогнозирам победа за първата, която е оценена на 1.60 в efbet.