Обща статистика:
Процент на успеваемост: 65.99%
Заложени единици: 5694
Спечелени единици: 5213
YIELD: -8.45%

Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес Григор Димитров ще има възможността да премери сили с един от най-добрите тенисисти в света Даниил Медведев, а мачът е от програмата на 1/8-финалите в Индиън Уелс и ще бъде изключително интересен, като на коефициент нашият е обречен, но в тениса нищо не се знае.

Именно този двубой е моята топ прогноза за деня и аз прогнозирам над 20,5 гейма в мача на прекрасния коефициент от 2.20 в efbet. До момента двамата са изиграли един срещу друг общо четири мача и в три от тях руснакът е излязъл краен победител, така че е абсолютен фаворит за успеха и в днешния двубой. Следващият мач от турнира в САЩ, на който ще се спрем е срещата между Аслан Карацев и Хуберт Хуркач, в която вторият има предимство за крайния успех и моето предложение е да пробвате късмета си именно на него. Коефициентът е в полза на поляка и е просто супер – 1.60 в efbet. Двамата имат една среща в тура до момента, която бе спечелена от Карацев в трисетова битка и бе през тази година. 

Насочваме поглед и към двубоя между Диего Шварцман и Каспър Рууд, в който вторият е в ролята на категоричен фаворит, но според мен аржентинецът в никакъв случай няма да се предаде и дори ви предлагам изненада в негова полза на прекрасния коефициент от 3.30 в efbet. До момента Диего води на своя противник с 4-2 победи в преките мачове. И последното ми предложение от мъжкия турнир е за срещата между Николоз Басилашвили и Карен Хачанов, в която предлагам да потърсим изненадата, а именно победа в полза на първия при коефициент от 3.25 в efbet

Насочваме поглед към женския турнир, където ще се спрем на мача между Шелби Роджърс и Йелена Остапенко, в който ви съветвам да потърсите успеха в полза на втората, а коефициентът за нея е 1.70 в efbet. Латвийката има две победи в двата си мача срещу тази противничка до момента.