Обща статистика:
Процент на успеваемост: 44,23%
Заложени единици: 3211
Спечелени единици: 2935
YIELD: -8.59%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес ще започнем както обикновено с топ прогнозата за деня, а това е срещата между Хьон Чун и Ренцо Оливо от ½-финалния кръг на квалификациите за „Ролан Гарос”. Чун бе стигнал доста напред в световната ранглиста, но проблемът при него бяха честите контузии, които го върнаха много назад в кариерата му. Въпреки това обаче той стартира с чиста победа в квалификациите, а според мен днес ще победи и клей специалиста Оливо, а коефициентът за него е 2.35 в efbet. Южнокореецът не се намира във форма и бе в серия от седем поредни загуби преди успеха в квалификациите, но в крайна сметка притежава безспорни качества. Двамата имат една среща помежду си на Откритото първенство на Австралия през 2017 година, когато Чун стига до безпроблемна победа с 3:0 сета.

Продължаваме с мачовете от квалификациите на Откритото първенство на Франция, като второто ми предложение е за Леонардо Майер срещу Карлос Тебернер. Коефициентът за аржентинеца е 2.35 в efbet, но той притежава доста по-солиден опит в тура от своя противник и освен това също както него клеят му е любима настилка. До момента двамата нямат мачове един срещу друг. И последното ми предложение от мъжките квалификациите е за победа с 2:0 сета в полза на Марко Чекинато срещу Констант Лестиен на коефициент от 1.75 в efbet.

Ще се насочим към турнира в Хамбург при мъжете, като Роберто Баутиста-Агут ще се изправи срещу Доминик Кьопфер, който направи отлично впечатление в Рим. Тук моето предложение е за над 20.5 гейма в мача, а коефициентът е 1.70 в efbet, тъй като определено противникът на испанеца се намира в добро състояние и може да му се противопостави.