Обща статистика:
Процент на успеваемост: 67.21%
Заложени единици: 5759
Спечелени единици: 5313
YIELD: -7.75%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

През тази седмица нямам сгрешена топ прогноза, след като и вчерашната също излезе и то на доста добър коефициент. Надявам се добрата ми серия да продължи и днес, а мачът, на който ще заложа за водеща прогноза за деня е битката между Ян-Ленард Щруф и Лойд Харис от турнира в Антверпен, като тук моето предложение е в полза на втория. Да, германецът играе силно в зала и винаги се е представял добре на закрити кортове на твърда настилка, но южноафриканецът прави много силен сезон и едва ли ще пропусне възможността да стигне до успеха. Коефициентът в полза на Лойд е 1.55 в efbet, а това ще бъде първи мач между тези двама тенисисти в тура, така че битката ще бъде интересна. 

Следващото ми предложение пак е мач от белгийския турнир, като този път ще се спрем на срещата между Анди Мъри и Диего Шварцман, в която прогнозирам успех в полза на първия, а коефициентът за него е 1.90 в efbet. Независимо от факта, че Диего е много напред в ранглистата не бива да подценяваме силната игра на британеца напоследък. Доста интересно е да се отбележи, че тези двамата изненадващо никога не са се изправяли един срещу друг в тура и това ще бъде първи техен мач.

Насочваме поглед към турнира в руската столица Москва и срещата между Егор Герасимов и Аслан Карацев, в която прогнозирам успех с 2:0 в полза на втория, а коефициентът за него е разкошен – 2.10 в efbet. Аслан води с 3-2 победи на този противник, като е успял да спечели последните три преки мача помежду им. И последното ми предложение от руската столица за мъже е за мача между Жил Симон и Макензи Макдоналд, в който прогнозирам над 21,5 гейма за двубоя, а коефициентът за този залог е 2.05 в efbet

Ще обърнем и малко внимание на женския тенис и ще завърша деня с две прогнози от турнира в Москва, но за жени. Първото ми предложение е за мача между Вероника Кудерметова и Симона Халеп, в който според мен втората ще стигне до успеха с 2:0 сета, а коефициентът в нейна полза е доста апетитен – 2.05 в efbet. И второто ми предложение е за победа с 2:0 сета в полза на Маркета Вондрушова срещу Леся Цуренко на коефициент от 1.75 в efbet.