Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.86%
Заложени единици: 6176
Спечелени единици: 5683
YIELD: -7.99%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата

Новата седмица започва с нова порция турнири, като днес ще се спрем на надпреварата в Лимож за жени, която стартира от днешния ден. Топ прогнозата ми за деня е за победа в полза на словенката Полона Херцог срещу 17- годишната американска талантка Робин Монгомери. Коефициентът за Полона е разкошен – 1.55 в efbet, като нейната противничка на практика почти няма опит в тура при жените. Tя обаче постигна нещо сензационно, след като спечели финала при девойките на US Open и надеждите към нея са огромни. Но все пак няма да и бъде лесно срещу далеч по- опитната Херцог, която е вряла и кипяла в тура и едва ли ще сгреши. 

Насочваме се към друг мач от турнира във френския град, който съпоставя Тамара Корпач и Варвара Грачева, като тук моето предложение е за успех с 2:0 сета в полза на втората. Коефициентът в полза на Грачева е просто супер – 1.65 в efbet, като вероятността да постигне чиста победа в първия си мач е доста голяма. До този момент двете са имало само един мач една срещу друга в който Грачева е успяла да стигне до крайния успех в него. 

Продължаваме смело с мачовете от този турнир и срещата между Одри Алби и Улрике Ейкери, която на хартия е напълно равностойна. Тук моето предложение е за брой сетове – 3, а коефициентът за този залог е доста добър, за да се изпробва – 2.65 в efbet. Toва ще бъде първи мач между двете в тура, така че предстои да се насладим на интересна битка между тях. 

И последното ми предложение за деня е за сблъсъка между Татяна Мария и Ирина Шиманович от същия турнир. В този мач прогнозирам успех в полза на втората, а коефициентът е 1.65 в efbet .