Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60.00%
Заложени единици: 68
Спечелени единици: 68
YIELD: 0.07%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 55.31%
Заложени единици: 7665
Спечелени единици: 7221
YIELD: -5.79%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Представих се далеч по-солидно във втория ден на квалификациите. Но изненадващо следва прекъсване и петъкът става много особен. Но място за застраховки няма.

Отдавна не се е случвало пет дни преди края на месеца да играя за крайна победа. Уточнявам, при успех днес в топ прогнозата правя 16 познати за месеца и го отмятам в зеления сектор. Но желанието ми е не за един, а за шест поредни познати до края на март. Днес обаче ще е сложно както във всеки петък. Затова си оставих и много мачове за съботната сутрин. Топ прогноза, Хихон – Алкоркон 1Х с под 2,5 гола за 1,75 в efbet. За начало да ви кажа как се образува този коефициент – 1,25 за 1Х двоен шанс и 1,40 за под 2,5 гола. Да разгледаме риска при двете опции. 1,40 е много нисък коефициент за ъндър и това показва, че е почти невъзможно да бъдат вкарани 3 или повече гола в мача. В домакинските мачове на Хихон се вкарват средно по 1,7 гола. В гостуванията на Алкоркон падат средно по 1,3 гола на мач. Цифрите говорят красноречиво колко трудно ще се вдигне линията. Що се отнася до двойния шанс, той се доказва с липсата на загуби в домакинската графа на Хихон и само 2 победи в графата гост за Алкоркон. Математиката е съвършена, но да видим дали играе роля на терена?

И само един конкурент за заглавието. Във втора лига на Португалия лидерът Ещорил приема слабака Оливаренсе и изборът е 1 с под 3,5 гола за 1,80 в efbet. Тук всичко ще е много лесно ако гостите не отбележат попадение. В такъв случай победата на водачите ще е с до 3-0. 

Денят изглежда сив и скучен, но това не ми попречи да намеря цяла дузина добри възможности. Естествено съм гледал и коефициентите, които трябва да си заслужават. Имаме мач за чешката купа между Млада Болеслав и Словачко и предпочитанието ми е за 2 на 2,20 в efbet. Словачко са във форма. В Дания Хелелур – Слагелсе над 2,5 гола за 1,70 в efbet. Проява на смелост е да се потърси и по-високата линия. 

В Англия Оксфорд срещу Линкълн под 2,5 гола за 1,75 в efbet. Изкушавах се силно да пробвам ъндър за заглавие. От другата страна на Ламанша два мача във френския Насионал. Бастия Борго – Шоле под 2,5 за 1,55 в efbet и Сете – Вилфранш също под 2,5 гола за 1,50 в efbet. Заслужава да се опитат в комплект. Без комплекти в Нидерландия. Маастрихт – Алмиър над 2,5 гола с двата да отбележат за 1,85 в efbet. И същата дефиниция на Айндховен – Ос за 1,80 в efbet. В Полша Корона – Легница Х2 с под 3,5 за 1,85 в efbet. Гостите нямат загуба в Киелце досега.

Връщам се в Португалия и Испания. Академика Висеу – Варзим под 2,5 гола за 1,55 в efbet. Но това е само като базисен знак, може да се играе двата да отбележат – Не. Нещо сензационно в Ла Лига 2. Кастейон – Еспаньол 1 на 5,75 в efbet. Абсолютно противоположно на това, което се очаква като развой на двубоя.

И към съботната ранна сутрин. В Япония имаме мачове от второто ниво на Джей лигата. Джеф Юнайтед, известен още като Чиба – Риюкю 2 на 2,85 в efbet. Досега Риюкю вървят без грешка в новото първенство. Ивата – Ренова  1 на 2,25 в efbet, Кофу – Машида 1 на 2,25 в efbet и Омиа – Варен Нагасаки над 2,5 гола за 2,25 в efbet. И два мача от Австралия. Централ Коуст – Мелбърн Виктори, гостите с над 1,5 гола в мача за 3,30 в efbet. И след това Пърт Глори – Нюкясъл Джетс, домакините с над 1,5 гола за 2,00 в efbet.