Световният шампион Франция е домакин на Босна и Херцеговина в мач от Група “D” на квалификациите за Мондиал 2022. “Петлите” вече гостуваха на водения от Ивайло Петев тим в надпреварата и спечелиха с минималното 1:0 през март. Сега французите ще се опитат да дръпнат в класирането, за да си осигурят комфортен аванс на върха.

Към момента Франция е на първо място в групата със седем точки от три мача. Босна от своя страна е само с една точка и ако иска да запази шансове за СП 2022 отчаяно се нуждае от трупане на точки. Любопитно за групата е, че единствено французите имат победи в надпреварата, докато останалите отбори – Босна, Украйна, Финландия и Казахстан са само с равенства или загуби.

Според efbet Франция няма да има никакъв проблем с хората на Петев и коефициентът за победа на домакините е 1.16. За гостите ставката е масивна – 20.00, докато за равенство в Страсбург, където ще се играе мачът, се приемат залози на 9.00.

Всичко сочи, че французите не би трябвало да имат проблем с Босна, но от началото на квалификациите, а и по време на европейското първенство, “петлите” показаха, че изпитват трудности със сгъстени защити. Затова ще пробваме под 2.5 гола, което е на коефициент 2.35.