Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50,00%
Заложени единици: 57
Спечелени единици: 57
YIELD: -0,53%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,68%
Заложени единици: 6265
Спечелени единици: 5972
YIELD: -4,67%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Последен ден на месеца и първи за седмицата. Не рядко става и по този начин. За щастие бе запазена една голяма цел – отново да стигна до числото 20 при топ прогнозите.

Режимът продължава да бъде същият – по-ниско съдържание на октановото число. Засега Франция компенсира, а скоро ще се появят и другите големи дестинации. Бегло обаче погледнах програмата в следващите дни и установих, че към края на седмицата съвсем ще я вапцаме с националните отбори. Но да довършим успешно мисията. Топ прогноза, Шанхай СИПГ – Тянжин Теда, домакините над 2,5 гола за 1,90 в efbet. Всъщност смятам, че „орлите“ ще вкарат точно 3 пъти и ще спрат дотам. Отново влизам в обяснителен режим за китайската Суперлига. Играят разделени по 8 отбора като всичките мачове са в два града. Така че фактор домакинство няма. Днес започват втория тур, като първия двубой между Тянжин и Шанхай СИПГ завърши 1-3. Долу-горе натам се насочвам и днес. Хълк и компания водят своя поток убедително, а Теда са последни с 1 пункт. Няма кой знае да каже повече, ясно е, че символичния домакин е абсолютен фаворит. Основният ми аргумент е ирационален – след 2 китайски грешки, трета ще ми дойде в повече в понеделник. И прибавям към първия абзац утрешния мач от 13:00 часа между Кингдао и Ухан. Посочвам 1 на 3,75 в efbet.

Днес няма да се разпростирам надълго и нашироко. Тръгвам по алфавита да видя какво въобще може да се излъчи като годно за употреба. Интересен мач в българската първа лига. Локо СФ – Миньор Перник, мач който лично аз бих искал да видя в efbet Лига. Локомотив започна ударно, но и перничани не изостават. Залагам на драматичен мач с голове – двата да вкарат за 1,90 в efbet. Добре сте запознати, че Египет не ги пропускам никога. За там давам два варианта – Х и под 2,5 гола. Железен Х на Харас Хадуд – Миср Ал Макаса за 2,90 в efbet. От същото лекарство на Исмаили – Итихад за 2,80 в efbet. Поне единият е гарантиран.

Стигам до Финландия, където Лахти се разигра в последно време, но си остава аутсайдер срещу Интер Турку. Лахти – Интер гол/гол за 1,80 в efbet. Ще се изкажа и за двата мача в турнира за купата на Ирландия. Тук предлагам двойна порция. Шамрок – Корк 1 на 1,30 в efbet и Бохемианс – Кабинтели 1 на 1,45 в efbet. Като умножите долу-горе става 2. 

И нещо, което правя с подчертано удоволствие. За пръв път от половин година давам мач от Нидерландия. Любимата петъчна Ередивизи. Сега обаче в понеделник се връщаме с двете Де-та. Де Граафшап – Ден Бош гол/гол на 1,85 в efbet. В Русия също имаме мач от второто ниво – ФНЛ. Чайка – Воронеж със силен уклон към равенството, но съм избрал традиционното под 2,5 гола за 1,60 в efbet. В Словакия ситуацията със Слован бе доста сложна, а днес се връщат с дерби срещу Тренчин. Виждам го като мач с голове и затова избирам над 2,5 с гол/гол за 1,70 в efbet. Това ми е вторият топ избор. В Швеция съм се ориентирал към голове на Норби – Йоргрите – над 2,5 за 1,90 в efbet. И ще завърша в Парагвай със Спортиво Лукуеньо – Сан Лоренцо 1 на 2,20 в efbet.