Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 40.00%
Заложени единици: 65
Спечелени единици: 50
YIELD: -12.46% 

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.48%
Заложени единици: 9720
Спечелени единици: 9338
YIELD: -3,93%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Нямам сърце да напусна любимия турнир на африканските нации. И днес остава основният акцент, а след това ще обърна и съответното внимание на това, което се случва на нашия континент.

Четири мача в Африканската Купа на Нациите и всичките тях може да гледаме в лайвстрийма на efbet.com. От 18:00 часа има два, така че ще трябва да се раздвоим. Днес топ прогнозата е от Африка, за утре не гарантирам нищо. Габон – Гана Х2 с под 2,5 за 1,75 в efbet. От любопитство проверих колко в повече получаваме при Х2 с под 1,5 гола и се оказа доста – 3,00. Според мен това си е майсторската игра в случая. На практика напълно дублирам аргументите от вчерашния мач между Кабо Верде и Буркина Фасо. Няма начин Гана да загуби, но ако следвам същата логика по-вероятният знак е двойката. За Габон също има добра втора награда, защото Мароко ще излезе с резервите в последния мач от групата. Братята Аю направиха ужасен дебютен мач, но днес ще покажат, че все още са звезди в световния футбол. Габон общо взето са средна ръка, а голямата им звезда е извън сметките.

Програмата за деня започва със Сенегал – Гвинея и този мач спокойно може да завърши без гол. Сенегал е с най-респектиращите звезди на първенството, но играта им бе под всякаква критика в дебютния мач. Спечелиха три точки и няма да имат нищо против да си поделят по една с Гвинея – Х на 3,25 в efbet. По средата на програмата са Малави – Зимбабве и Мароко – Коморите. Малави срещу Зимбабве едва ли някога повече ще се играе във финален турнир на първенство. Но най-редовно се играе във формата КОСАФА, турнирът на южноафриканските нации. И там Малави и Зимбабве са сред най-слабите. За мен ще е чудо на чудесата въобще днес да има гол. Но посочвам с подсигуряване под 1,5 гола в мача за 2,40 в efbet. И Мароко – Коморите без никакви изкушения за дъжд от голове. Коморите са много бойко отборче със страхотен дух. За разлика от много други тимове на това първенство, те притежават колективна дисциплина. Държавицата им е малка, но сърцата са им големи! Мароко- Коморите при подценяване може да се стигне дори до изненада. Но посочвам под 2,5 гола за 1,65 в efbet.

Англия, Франция, Германия, Нидерландия, Турция и Белгия се появяват вкупом на хоризонта. А ще имаме утре също така Италия и Испания. Да видим днешното меню. В Англия с онова странно дерби между Брайтън и Кристал Палас. Вече съм писал колко значим е този мач, независимо, че съперниците са от различни градове. И различна ще е прогнозата – 2 на 3,85 в efbet. Във Франция Ница – Нант 2 на 5,25 в efbet. Разчитам досегашните навици на Ница с много силни гостувания и слаби домакинства да се потвърди отново. Все още доверието ми към Фрайбург е непоклатимо. Борусия Д. – Фрайбург 2 на 6,00 в efbet. Южняците нямат гостуване в което да не са изправяли домакина до стената. Три далечни знака, които дадох досега могат да бъдат заменени с гостът да вкара първи гол. В Еерсте дивизе само като насока Цволе – Вилем е или единица, или ъндър под 2,5 гола.

Два мача в Турция. Бешикташ по традиция е с една дузина отсъстващи, но срещу Газиантеп това няма да бъде проблем – 1 с под 3,5 гола за 2,20 в efbet. И ще проявя пристрастие на Йени Малатия – Гьозтепе с 2 на 2,55 в efbet. Треньор на гостите е Нестор Ел Маестро, когото смятам за страхотен треньор. В Белгия при двоен шанс Х2 на 3,50 в efbet няма какво толкова да го мислим на Гент- Кортрайк.