Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 50.00%
Заложени единици: 62
Спечелени единици: 62
YIELD: -26.61%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 72.25%
Заложени единици: 9810
Спечелени единици: 9436
YIELD: -3,82%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Предстои необикновен завършек на януари. Време е да съобщя, че имаме нещо като пауза за национални отбори. И навсякъде освен в Европа в следващите дни ще се играят важни мачове на държавно равнище.

Следва информацията за трафика на топ мачовете. Трудно вървяха нещата през този месец, но пък това ме държеше в пълна мобилизация. И благодарение на концентрацията, вече съм напред с 4 гола разлика. Но остават пет дни и при най-лошо стечение на обстоятелства мога да мина с един назад. А най-добре ще е интригата да приключи още днес. Топ прогноза, Иран – Ирак 1 без гол/гол за 1,80 в efbet. Опцията е Иран и Не. Бях силно раздвоен с хендикап за персите, защото мисля, че днес ще бият с 3-0. Една важна подробност – с победа днес Иран се класира без никакви допълнителни условия за световното в Катар. Нямам представа как стоят нещата с публиката, но ако няма забрана, „Азади“ ще е пълен и 90 хиляди души ще приветстват поредното участие на своя отбор на Мондиал. А още по-сладко ще им е да го направят срещу Ирак. Интересна подробност, е че Дик Адвокат бе уволнен и този мач ще го води Желко Петрович. Това е същият, който беше треньор на Ботев Пловдив. Иракчаните отиват с окастрен състав, защото четирима титуляри са хванали вируса. А нападението на Иран е атомно. Името на Мехди Тареми говори красноречиво. Иранец, който печелил приза за голмайстор на Португалия. Намира са в страхотна форма, в последните 5 мача на Порто, вкара 4 гола. А до него са Азмун и Джаханбаш. 

Оставам в Азия с още две прогнози. Ливан – Южна Корея Х2 с под 2,5 гола за 1,80 в efbet. Мога да пиша дълго, защото ми беше кандидат за заглавие. Ще се огранича само с това, че няма как гостите да загубят, а головете могат да бъдат максимум три. Много време загубих в размисли за Саудитска Арабия – Оман. Първоначално се насочих към головата линия над 2,5, но все пак реших да уважа силата на домакините. Гледал съм ги в този им състав и според мен са най-силния азиатски отбор към момента. Уникални футболисти притежават. Саудитска Арабия – Оман 1 с над 1,5 гола за 1,80 в efbet.

Тук ще маркирам два мача от клубната листа. Два страхотни двубоя. Нещо като финал на първенството в Белгия между стария и бъдещия шампион. Брюж – Сан Жилоа 2 на 3,60 в efbet. Време е любимците ми в Белгия да детронират и официално най-силния си противник. И в Унгария също се насочвам към далечните знаци. Пушкаш Академия – Ференцварош 1Х на 1,80 в efbet. Нямам под ръка линията от под 3,5 гола.

И следващите ни изпитания ще са в дълбоката нощ. Южна Америка и Северна Америка играят за световно първенство. Първият мач е Еквадор – Бразилия с напомнянето, че „кариоките“ вече си купиха билети за Катар. А Еквадор са много близо да го направят. Гостите са без куп звезди, но Бразилия никога не подарява точки. Посочвам Х на 3,30 в efbet, а другият вариант е под 2,5 гола. Много по-късно е централният мач между два любими мои отбора – Чили срещу Аржентина. „Гаучосите“ ги обичам от 1978, чилийците от по-скоро заради Алексис. Той ще играе, но Меси го няма. Аржентина формално не се е класирала, но води на преследвачите с много точки и е недостижима.  Ще го изиграя 1 на 2,75 в efbet, но твърдите опции са 1Х и под 2,5 гола. А преди тях са Парагвай и Уругвай. От сигурни финалисти на световното, „Урусите“ вече са сигурни, че няма да играят в Катар. Но все още са в битката. Но посочвам 1 на 3,25 в efbet. Боливия наскоро буквално разнищи Уругвай, защо да не го стори и Парагвай.

И към северната част. САЩ – Салвадор, домакините да вкарат над 2,5 гола в мача за 2,45 в efbet. Точната прогноза е Щатите с 2 или 3 гола в мача. Ямайка – Мексико Х2 с под 2,5 гола за 1,80 в efbet. Не виждам вариант Мексико да си тръгне без точки от Кингстън. Хондурас – Канада 2 на 2,05 в efbet. Също мач без единица, но съм голям фен на „кленовите листа“ и съм сигурен, че скоро ще очароват футболния свят в Катар. И най-интересният мач през нощта е Коста Рика – Панама. Нещо като финал за четвъртото място, което също дава надежди за присъствие на световното. Панама прави фурор, но за домакините е на живот и смърт – 1 на 2,25 в efbet. Кейлор ще направи невъзможното за ново участие на световно.