Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 75%
Заложени единици: 50
Спечелени единици: 63
YIELD: -25.30%

Статистика:
Процент на успеваемост: 67.75%
Заложени единици: 9230
Спечелени единици: 8860
YIELD: -4,73%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Интересни и любопитни неща се случиха в събота, а по –късни доби срещнах и извънземно. Но и това се случи, Беларус вкара гол като гост в тези квалификации! Шегата настрана, борбата с изкачването на баира продължава и място за отпускане няма.

Дръпнах напред в топ прогнозата, но този месец е много по-различно от октомври. Резултатът е същият, начинът е различен. Топ прогноза, Испания – Швеция 1 с под 4,5 гола за 1,70 в efbet. Не случайно поне като способ правя същото като вчера. Смятам, че в този решителен мач трудно ще се отиде на много голове. Испания го прави от време навреме, Швеция почти никога. Мисля, че тази нощ на „Картуха“ няма да има повече от 3 гола. Испания се класира дори с равен, Швеция заради резила в Батуми само с победа. Не знам какъв футбол мислим да развиваме, но и след 100 години няма да сме построили стадион като този в Батуми! Уникална статистика на шведите като гости в последните 2 години. 6 загуби и едно равенство, къде въобще са тръгнали да се класират!? Но равният бе срещу Испания на „Картуха“! И ако бяха си взели трите точки в Батуми, равният щеше да ги оправи идеално. Луис Енрике събра за мача с Швеция уникална група. Дори резервите да влязат като титуляри, пак ще отнесат Швеция с лекота. А за гостите присъствието на Златан няма да има никакво значение. Този отбор на Швеция няма място на световно първенство. Поне като директно класирал се! 

И към основното ми съмнение, което си отстъпи заглавието. Армения – Германия, домакините под 0,5 гола за 1,95 в efbet. В тези квалификации немците не допуснаха да им бъде отбелязан гол при гостуване. А ще посоча и следната справка – общо 4 удара е отразил вратарят на Германия в четирите двубоя навън. Трудно ще вкараш на Бундестима с един-два удара във вратата му! Както вчера на Уелс – Беларус имах и колебания заради много варианти. Над 3,5 гола в мача за немците на 2,40 в efbet и двойния хендикап за тях ги виждам като успешни опции. Минах през двете най-интересни опции, но съвсем не съм се ограничил до тях. Виждам прекрасни други възможности днес. 

Доста мачове не са от значение за класирането и това ме отвежда към високите голови линии. Изпъкват силно Словения – Кипър с над 2,5 гола за 1,96 в efbet и Малта – Словакия също над 2,5 гола за 2,01 в efbet. Но по същото време от същата група, мачът на мачовете е Хърватия – Русия. В това голямо дерби забелязвам движение на ставката в полза на гостите. И в такива случаи наглед непоклатимата единица започва да ми се люлее. Русия няма да бие и головете няма да бъдат повече от 3 – 1Х двоен шанс с под 3,5 за 1,70 в efbet. Но обърнете взор и към картоните, мачът може да се „окървави“. В групата на Германия, още два мача от 19 часа. Северна Македония върви към нов чутовен подвиг и победата днес срещу Исландия е задължителна. Но тези не ги приказвай на скандинавци. Макар и далеч като география от другите си родственици, исландците притежават същите качества на викинги. Но отборчето им е много слабо в наши дни. И тук ще потърся над 2,5 гола за 1,89 в efbet, като задължителен е гол/гол. 

И към късната сесия от 21,45, когато са финалите за световното. Един от тях вече го използвах за заглавие. Другият голям мач е в Лисабон на „Луш“. Какви играчи имат само сърбите, ще е грехота да не отидат на световно. Но какви пък резерви имаше португалския треньор при гостуването в Дъблин. Ако беше пуснал Жота, Кансело, Рубен Диаш, Жоао Феликс, Леао, Маутиньо, Невеш, Санчес със сигурност нямаше да чака толкова дълго вкарването на гол. Прогнозата ми е гениална – гол/гол за 1,80 в efbet. Сърбите вкараха във всеки свой мач, ще го направят и на „Луш“. А в Белград завършиха 2-2, няма да скучаем и днес. Само за официалните изборни протоколи фиксирам Люксембург – Ирландия с Х2 и под 3,5 гола за 1,70 в efbet и Гърция – Косово 1 на 1,70 в efbet, но точно на „Тумба“ в Солун може да се случи нещо по-различно.

 Днес имаме и големи мачове в Африка. В два от тях се решават отпадането от световното. А отпадащите ще бъдат големи отбори. Гана спасява днес положението срещу Южна Африка – 1 на 1,86 в efbet. Но въобще не е толкова сигурно, колкото изглежда. Сигурен съм, че мачът е без хикс и ще завърши 1-0 или 0-1. Също с елемент на древногръцка драма Д.Р. Конго – Бенин 1 на 1,91 в efbet. И тук равенството се изключва автоматически. В другите четири мача интрига няма и може би на повечето места ще видим рядък за Африка валеж от голове. Ще бъда коректен и за всички ,които като мен ненавиждат националните отбори в частта залози, предлагам и няколко клубни опции. 

В Гърция Ерготелис – Епископи 1 с под 3,5 гола за 1,95 в efbet. В Нидерландия Екселсиор – Алмиър над 3,5 гола за 2,15 в efbet и в Италия Ентела – Гросето 1 на 1,75 в efbet. Завършвам с обявата, че 15 ноември е от онези дни в които можем да си оправим живота по лесния начин. И това ще стане факт, ако очакванията ми за събитието в Люцерн се сбъднат дори наполовина.