Обща статистика:
Процент на успеваемост: 52.02%
Заложени единици: 4419
Спечелени единици: 4076
YIELD: -7.76%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес за топ прогноза ще ви предложа една потенциална голяма изненада, а именно успех за британеца Дан Евънс срещу младия италианец Лоренцо Мусети на турнира в Каляри. Британският тенисист го няма никакъв на клея, но притежава много солиден опит, с който може някак да успее да „излъже” своя далеч по-млад опонент. Коефициентът е просто фантастичен – 4.30 в efbet, а като цяло Даниел е доста по-напред в световната ранглиста и е голям биткаджия. Това ще бъде и първи мач между тези двама тенисисти на корта.

Второто ми предложение е пак от същия турнир, но за успех в полза на представителя на домакините Марко Чекинато срещу Яник Ханфман на 2.00 в efbet. Насочваме поглед към мъжкия турнир в Марбея, където също ни очакват интересни двубои през днешния ден. Можете да потърсите късмета си в полза на Фабио Фонини срещу Хауме Мунар, а коефициентът за опитния италианец е 2.20 в efbet.

Също така ви съветвам да играете смело в полза на норвежеца Каспър Рууд срещу Джанлука Магер, като коефициентът за скандинавеца е 1.60 в efbet. И последното ми предложение за днешния ден е от женския турнир в Чарлстън, където ви предлагам да залагате в полза на Ализе Корне срещу Онс Жабур на 2.85 в efbet. Французойката успя да шокира Елизе Мертенс, така че определено е способна на още една изненада в надпреварата.