Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.58%
Заложени единици: 3370
Спечелени единици: 3017
YIELD: -10.48%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Ще започнем днешните прогнози с турнира в германския град Кьолн и топ предложението ми за деня е срещата между Кайл Едмънд и Лойд Харис, като тук моят избор е за победа на първия, която е оценена на 1.60 в efbet. До момента двамата имат два двубоя един срещу друг, които бяха през миналата година, а британецът е записал два пъти победи над своя противник от Южна Африка. Интересно е да се отбележи, че и самият Едмънд е роден в африканската страна, но от дълги години живее във Великобритания и играе именно за британците.

Следващото ми предложение пак е от същия турнир, като този път ще се спрем на мача между Анди Мъри и Фернандо Вердаско. Британецът е абсолютен фаворит за успеха, но пък Нандо не е за подценяване и тук бих ви предложил над 21.5 гейма в мача на коефициент от 1.85 в efbet. Последното ми предложение от мъжкия турнир в Кьолн е срещата между Емил Руусувуори и Алехандро Давидович Фокина. Първият е в ролята на фаворит, тъй като играе доста по-силно на твърда настилка в зала, а вторият го няма никакъв на подобна настилка и е силен само на клей. Предложението ми за този двубой е успех с 2:0 сета за финландеца Руусувуори, като коефициентът за този залог е 1.90 в efbet.

Насочваме поглед и към турнира в Санкт Петербург. Васек Поспишил и Андрей Рубльов се изправят един срещу друг, а руснакът е в ролята на фаворит и едва ли би трябвало да има някаква изненада. Все пак обаче Поспишил може да играе доста добре на всяка една твърда настилка със силния си сервис и тук ще ви предложа брой геймове в мача – над 22.5 гейма, на коефициент от 1.80 в efbet.