Обща статистика:
Процент на успеваемост: 57.09%
Заложени единици: 4983
Спечелени единици: 4493
YIELD: -9.83%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За топ прогноза през днешния ден ще ви дам срещата от първия кръг на Уимбълдън между руснака Аслан Карацев, който е една от приятните изненади на този сезон, и французина Жереми Шарди. По мое категорично мнение руският тенисист ще стигне до успеха, защото като цяло прави доста силен сезон, бих го определил дори като най-силният в неговата кариера. Коефициентът в негова полза е 1.65 в efbet. Продължаваме със срещите от турнира, от „Шлема“, и мача между Грегоар Барер и Ботик ван де Зандшулп, в който прогнозирам успех в полза на първия, като коефициентът за френския тенисист е доста апетитен – 1.60 в efbet.

Стигаме и до още един интересен на пръв поглед мач от турнира, който на практика изглежда и доста оспорван поне на хартия. Аляж Бедене срещу Корентин Муте – определено интересна среща. Бих ви препоръчал да потърсите изненадата за брой сетове в мача – 5, а коефициентът за този залог е изкушаващ – 3.75 в efbet. Стигаме и до мача между две поколения тенисисти – Жо-Вилфред Цонга и Майкъл Имер, като тук моето предложение е за френския ветеран, а коефициентът за Жо е доста апетитен – 2.00 в efbet. Сам Куери пък ще срещне Пабло Креньо Буста. Американецът се справя доста стабилно на трева и поради тази причина бих ви предложил да заложите именно на него – 1.75 в efbet. Според мен първият ще стигне до крайния успех в този мач.

Стигаме и до мача между Новак Джокович и Кевин Андерсън, в който Джокера е в ролята на абсолютен фаворит за крайния успех. В този мач моята прогноза е за над 29,5 гейма в мача, тъй като смятам, че Андерсън ще вземе някой гейм повечко, а коефициентът е 1.90 в efbet. И последното ми предложение от мъжкия турнир на Уимбълдън за днешния ден е за успех на янкито Стийв Джонсън срещу Денис Новак на 1.75 в efbet

Насочваме поглед към жените, където също се очертава да бъде изключително интересно през деня. Съветвам ви да се спрете на Бианка Андрееску срещу Ализе Корне, като коефициентът за канадката с румънски корени е 1.75 в efbet. Ако е здрава и има ден, тя може да се справи с всяка една противничка в женския тур. Продължаваме с мача между Магда Линет и Аманда Анисимова, като тук ви съветвам за успех в полза на втората. Коефициентът е добър – 1.55 в efbet, а американката като цяло е по-добрата тенисистка от двете. В мачовете графа „сигурни“ попада и срещата между Елина Свитолина и Алисон ван Утванк поне според мен, а коефициентът за украинската красавица е изключително добър – 1.50 в efbet. И последното ми предложение за деня е за успех с 2:0 сета в полза на полякинята Ига Швьонтек срещу Вера Звонарьова на коефициент от 2.05 в efbet.