Обща статистика:
Процент на успеваемост: 44,10%
Заложени единици: 3203
Спечелени единици: 2921
YIELD: -8.82%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За моя огромна радост познах и вчерашната топ прогноза и ще се опитам да продължа във възходяща линия, като за днес се превключваме на друга вълна турнири. Топ предложението ми този път е от турнира в Хамбург, като моята прогноза е за мача между руснака и 16-а ракета в света Карен Хачанов и германеца Ян-Ленард Щруф. Прогнозирам победа за първия, която е оценена на 1.80 в efbet. До момента двамата са си разменили по две победи в тура, но като цяло руският състезател е малко по-добър от своя опонент. 

Ще обърнем внимание и на друга среща от надпреварата в Хамбург. Душан Лайович се изправя срещу Адриан Манарино и е в ролята на фаворит, но моето предложение тук е за над 20.5 гейма в мача на 1.70 в efbet. Французинът изобщо не е за подценяване и е способен да се противопостави на своя опонент.

Няма как да пропуснем и мача между Данил Медведев и Юго Умбер пак от турнира в Германия, като тук съвсем естествено руският тенисист е абсолютен фаворит за успеха. И в този двубой обаче предлагам да се спрем на геймовете, като ставката е същата както в миналия мач. Над 20.5 гейма в мача е моето предложение, а коефициентът е изкушаващ – 2.00 в efbet. Юмбер по принцип е доста корав и може да затрудни всеки един състезател. 

И последното ми предложение за деня е срещата от женския турнир в Страсбург между Клара Бурел и Шуай Жанг. Тук прогнозирам успех с 2:0 сета за втората, като коефициентът за този залог е 2.00 в efbet. Китайката е фаворитка да спечели мача и при добър за нея ден едва ли ще пропусне възможността да се поздрави с „чиста” победа в два сета.