Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43,77%
Заложени единици: 3030
Спечелени единици: 2748
YIELD: -9,32%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Следващите две седмици ще бъдат вълнуващи, заради US Open, а моите прогнози от последните дни продължават да излизат успешно! Надявам се да помогна на тенис почитателите да увеличат парите по банковите сметки през следващите дни, тъй като мачовете ще бъдат вълнуващи, макар че ще се играят без публика.

Именно в днешния ден ще бъде даден старт на турнир от „Големия шлем”, а ние ще започнем прогнозирането на мачовете от него с интригуващата среща между Кевин Андерсън и Александър Зверев. В този мач специално Сашо е в ролята на фаворит, но няма да залагаме на краен изход, а на брой геймове, като в случая моето предложение е за над 38.5 гейма в мача. Коефициентът е разкошен – 1.70 в efbet, а вероятността този залог да излезе е огромна предвид факта, че участието на Андерсън на 90% гарантира тайбреци и съответно доста геймове. Още повече той едва ли ще се даде на германеца толкова лесно, макар че статистиката до момента е 4-0 победи в полза на Зверев.

Второто ми предложение пак е от мъжкия турнир, като тук ще се спрем на двубоя между Новак Джокович и Дамир Джумхур. Първият успя да спечели Western and Southern Open, но няма никакво време за почивка и веднага се впуска в нов мач и то във формат 3 от 5 сета. И тук мисля да заложим на геймовете, като моето предложение е за над 25.5 гейма в мача, като си мисля, че Дамир може да открадне повечко геймове от своя противник с оглед на факта, че той със сигурност страда от умора заради липсата на почивка между турнирите. Коефициентът за този залог е 1.85 в efbet.

Представителят на домакините Джак Сок, който сякаш през последните години е позабравил какво е да си тенисист от високо ниво, среща уругваеца Пабло Куевас в първия кръг, а моето предложение е да играете за първия на 1.65 в efbet.

Също така може да пробвате късмета си на Душан Лайович срещу Егор Герасимов на 1.70 в efbet, както на над 41.5 гейма в мача между Давид Гофен и Райли Опелка на коефициент от 1.85 в efbet. Ще насочим и поглед към женския турнир на US Open, където също има много интригуващи мачове в първия ден на турнира.

Ангелик Кербер среща Айла Томлянович в първия кръг, а моят съвет е да залагате на опитната германка на коефициент от 1.60 в efbet. Тя има солиден опит в турнири от това ниво и едва ли ще допусне издънка точно на старта. Също така можете да рискувате за Дария Касаткина да победи Марта Костюк на 2.25 в efbet, както и да залагате смело на над 18.5 гейма в мача между Наоми Осака и Мисаки Дои. Там коефициентът е 1.95 в efbet, но определено Дои има силите да затрудни своята съперничка.