Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 80.00%
Заложени единици: 70
Спечелени единици: 99
YIELD: 41,71%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51.67%
Заложени единици: 7215
Спечелени единици: 6752
YIELD: -6.41%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Лошите периоди отминават и след тях се излива рога на изобилието. Сигурно ви звучи познато, с тези думи започнах предишния понеделник. Цитирам ги отново защото станаха факт. Седем поредни топ прогнози право в целта. Не се беше случвало от легендарния месец май миналата година. А тогава станаха 16!

Тръгвам да изкачвам върха, пък каквото стане. Важното е, че с пълна лекота избрах продължението за осмия пореден успех. Топ прогноза, Херманщад – Клуж 2 с под 4,5 гола за 1,70 в efbet. Базисната единица е само 1,50 и както вече съм доказал – не обичам да се излагам. Всъщност не е и точно така – под 4,5 гола не ме представя в много добра светлина, защото Клуж са 1 от 17 при над 3,5 гола. Отчетете този факт и без колебание отидете на 2 с под 3,5 гола за 2,00 в efbet. Сега към аргументите. Клуж е в люта битка този сезон с ФКСБ. Най-накрая си получиха достойния съперник за титлата. И това е причината да не си играят шикалки. Право на грешки нямат. Гостуват на Херманщад, които са откровени слабаци, а вкъщи пък съвсем ги няма. За мен Клуж печели с 2-0 и се залепва на точка в класирането след ФКСБ. Това е логичния сценарий.

И веднага изплювам камъчето кой беше в заглавието до последната минута. Фенербахче- Кайзериспор 1 с над 2,5 за 1,85 в efbet. Ако всичко върви по мед и масло, този мач ще завърши 3-1 или 4-1. Това се случва от известно време насам в Турция, когато на терена са фаворит срещу аутсайдер. Но нещо в Турция винаги ме съмнява и това се нарича ниво на отборите. Предвид добрите заплати, които плащат, дори тимове като Кайзери разполагат с прекрасен потенциал. И въобще не се плашат. Два мача още в Турция. Любимците ми от Аланияспор приемат Анкарагюджу при същите условия както Фенербахче. Прогноза 1 с над 2,5 гола за  2,15 в efbet

Основният мач днес е от Ла Лига. Атлетик играе на „Сан Мамес“ срещу Хетафе. Много им се събра на баските в последно време и напрежението може да им изиграе лоша шега. У дома са двете крайности, затова 2 на 3,80 в efbet. В Ла Лига 2 резонното под 2,5 гола на Картахена – Мирандес за 1,60 в efbet.

Много мачове в Португалия и то с участието на фаворитите. Но програмата стартира с Белененсес – Тондела и пълно отсъствие на игрова идея как да се вкарат голове. В този мач заменям ъндъра с двата да вкарат – Не за 1,80 в efbet. Бенфика – Насионал 2 на 12,00 в efbet. „Орлите“ имат сериозни кадрови трудности и може би това ще се отрази на крайния резултат. И Фарензе – Порто с две двойки за първо и краен резултат за 1,95 в efbet. Гостите няма да чакат дълго за първия си гол в мача.

 Няколко дни пропуснах африканската купа на нациите, защото просто не бе до тях. Но днес се връщам на пътя на сигурната печалба. Под 2,5 гола на Конго – Либия и Нигер – ДР Конго в комбинация.

И накрая една сборна секцийка. Няма как да пропусна последния мач за купата на Англия. Лондонско дерби между Уикъмб и Тотнъм с прогноза 2 и под 3,5 гола за 2,30 в efbet. Над 2,5 гола за 2,30 в efbet на Сошо – Тулуза във второто ниво на Франция. За силно начало на сесията 2 на Ченайин – Мумбай за 2,35 в efbet. Водачите в индийската супер лига ще спечелят с лекота. И последните предложения ще са от Ееерстедивизе. Йонг Аякс срещу Го Ахед Игълс над 4,5 гола за 5,00 в efbet и Айндховен – Ниймеген 2 на 2,20 в efbet