Обща статистика:
Процент на успеваемост: 73.68%
Заложени единици: 6329
Спечелени единици: 5837
YIELD: -7.77%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Първото ми топ предложение за днешните прогнози е за срещата от турнира в Аделаида между представителя на домакините Танаси Кокинакис и Микаел Имер, като прогнозирам победа в полза на първия на 1.65 в efbet. Това ще бъде първи мач между двамата, но австралиецът играе на своя земя и през годините е показвал, че може да се справя добре на родна почва. Той бе сочен за един от най-големите таланти в тура преди години, но по една или друга причина не може все още да разгърне потенциала си. 

Оставаме в същия турнир и ще се спрем на мача между Ласло Джере и Марин Чилич в който хърватинът е в ролята на фаворит и дори ви предлагам да потърсите победа с 2:0 сета в негова полза на коефициент от 2.00 в efbet. Твърдите кортове не са стихията на сърбина Джере, a неговият опонент освен, че е фаворит има и психологическо предимство, тъй като е спечелил единствения мач между двамата, който датира от 2019 година. 

Насочваме поглед към женския турнир в Аделаида и срещата между Елена Рибакина и Шелби Роджърс в която първата има леко предимство. Моето предложение за този мач обаче е брой сетове – 3, а коефициентът за този залог е аптитен – 2.50 в efbet. В преките мачове до момента Елена има предимство с 2:1 победи над своята опонентка в турнира.