Обща статистика:
Процент на успеваемост: 76.11%
Заложени единици: 6511
Спечелени единици: 6040
YIELD: -7.23%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днешната прогноза ще бъде концентрирана изцяло върху женския финал на Australian Open, който без никакво съмнение очаква специално внимание. Една срещу друга на Централния корт ще се изправят Ашли Барти – лидерката в световната ранглиста и любимка на домакините, както и Даниел Роус Колинс, която ще бъде в ролята на аутсайдерка в този сблъсък.

Това е първи подобен финал за Колинс, която е 30-а ракета в света, но определено тя ще даде всичко от себе си в интригуващия финален мач. Двете се познават добре и са се изправяли четири пъти една срещу друга в тура, като Ашли води с 3-1 в преките битки. Последният им мач обаче бе спечелен от Даниел, като това бе през миналата година на турнира в Аделаида.

Моето предложение за този сблъсък е за над 20,5 гейма в мача, а коефициентът за този залог определено е отличен – 2.05 в efbet. До този момент през своята кариера Барти има на сметката си две титли от „Шлема“ – „Ролан Гарос“ през 2019 година и Уимбълдън през миналата година. Тя никога не е печелила турнира в Мелбърн, а в утрешния ден ще има възможност да запише историческа първа титла от него. Даниел Колинс пък без съмнение е изненадата на турнира и никой не е очаквал от нея да стигне чак до финала, а в него няма какво да губи, така че ще бъде интересно.