Обща статистика:
Процент на успеваемост: 57.89%
Заложени единици: 5070
Спечелени единици: 4560
YIELD: -10.07%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

След вълнуващите две седмици през които прогнозирах за вас мачовете от Уимбълдън сега идва ново начало с няколко нови турнира. Ще започнем с надпреварата в германския град Хамбург и ще се спрем на мача между испанеца Хауме Мунар и представителя на домакините Филип Колшрайбер, който е моят фаворит. Прогнозата ми в този двубой е в полза на опитния германец, който играе на родна земя и пред родна публика, което неминуемо ще натежи. Това ще бъде първи мач между тези двама тенисисти, а коефициентът за ветерана е много добър – 2.20 в efbet.

Оставаме на германска земя и ще насочим поглед към срещата между Беноа Пер и Рикардас Беранкис, като на хартия вторият е в ролята на фаворит. Пер по принцип обаче никога не трябва да бъде подценяван в каквато и форма да се намира и ми се струва, че има сили да затрудни литовския си противник. Тук бих ви предложил брой сетове в мача – 3, а коефициентът за този залог е 2.50 в efbet. Двамата като цяло не се познават, което ще направи сблъсъка непредвидим, като това ще бъде и първи техен мач един срещу друг.

До тук с турнира в Хамбург, отиваме към Швеция и надпреварата в Бостад. Елиас Имер, представител на домакините който е добре познат на по-запалените тенис фенове, се изправя срещу японеца Таро Даниел и моята прогноза е за успех в полза на първия, а коефициентът за него е 1.80 в efbet. Имер е спечелил два от последните три мача срещу този противник.

Другото ми предложение от провеждащия се в Швеция турнир е за успех в полза на Ришар Гаске срещу Марко Чекинато, като коефициентът за французина е 2.00 в efbet, но все пак опитът си е опит и ако играта му потръгне той е способен да стигне дори до лесен успех.

Ще прогнозирам и две срещи от турнира в Нюпорт, САЩ.  Първото ми предложение от тази надпревара е за победа на Стийв Джонсън срещу друг представител на домакините в лицето на Денис Кудла, като коефициентът за първия е 2.20 в efbet. Джонсън е спечелил 5 от шестте мача срещу своя опонент и като цяло при всички положения ще има психологическо предимство. Другото ми предложение от тази надпреварае за успех с 2:0 сета в полза на Кевин Андерсън срещу Иля Марченко, като коефициентът за южноафриканския гигант е 1.95 в efbet.