Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60.00%
Заложени единици: 69
Спечелени единици: 76
YIELD: 9.93%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 60.85%
Заложени единици: 8398
Спечелени единици: 7956
YIELD: -5.26%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Петък е и даваме начало на един уникален уикенд, в който ще се радваме на два големи финала – Италия – Англия на Евро 2020 и Бразилия – Аржентина в Копа Америка. Но за тях повече в събота и неделя. Иначе дебютът на новия турнир Лига на конференциите премина с променлив успех, но с изключителна прецизност закръглих с положителен знак топ прогнозата.

Под ръка в днешната програма имаме мач за трето място на Копа Америка и с оглед на останалите петъчни възможности е най-логично да го поставя в заглавието. За щастие имам предложение, в което не виждам слаби страни – Колумбия – Перу 1Х двоен шанс с под 3,5 гола на 1,75 в efbet. Лос кафетерос се представиха много добре срещу Аржентина на полуфиналите, но загубиха след изпълнение на дузпи и вече 20 години не са играли финал в турнира. Иначе двете страни се срещнаха в груповата фаза и инките спечелиха с 2:1 след автогол. Но като цяло Колумбия беше много по-добрият отбор, а и тимът играе изключително успешно срещу Перу през последните години – 4 победи от най-скорошните 7 двубоя, а в 5 от тях инките дори не се разписаха. Рейналдо Руеда има доста повече козове в ръкава си от своя колега и Колумбия е много по-близо до победата. Но се подсигуряваме със знак Х, тъй като и двете елиминационни срещи на лос кафетерос завършиха наравно. В същото време головата линия най-вероятно дори няма да бъде доближена. В нито един мач на колумбийците на турнира нямаше 4 или повече гола. В последно време в двубоите за трето място на Копа Америка ъндър е печеливша опция, което ви насочва и към по-смелия вариант – 1Х с под 2,5 гола на 2,30. Излишно е да ви казвам, че сблъсъкът стартира в 3 часа след полунощ.

Започваме околосветското пътешествие в днешната програма с Исландия, където съм насочил голяма част от усилията си. На разположение имаме три дивизии, но ще стрелям само в първите две. В елита Филкир Рейкявик – ХК Копавогс 1 на 2,15 в efbet. Домакините са много по-добрият отбор докато гостите са сред най-слабите в първенството. Преминаваме към втора дивизия – 1. Дейлд. Това е един от най-резултатните шампионати на планетата и логично ще търсим много попадения. Три срещи попадат в полезрението ми – Тор Акурейри – Тротур над 3,5 гола на 1,95 в efbet, Афтурелдинг – Фрам Рейкявик над 3,5 гола на 1,95 в efbet и Викингур Олафсвик – Гриндавик над 3,5 гола на 1,90 в efbet. Всякакви обяснения са излишни, защото един поглед към статистиката ще ви бъде достатъчен да се съгласите с мен.

Следващата ни дестинация е Висшата лига на Ейре – Сейнт Патрикс – Дери Сити гол/гол на 2,10 в efbet. И двата отбора са абонирани за тази опция в последно време. 9 от най-скорошните 11 двубоя на Сейнт Патрикс приключиха с размяна на попадения, както и 10 от последните 12 мача на Дери Сити. На Фин Харпс – Уотърфорд съм склонен да потърся знак 2 на 4,90 в efbet. Двата отбора са равностойни и в подобни случаи винаги се насочвам към високата ставка. Едно предложение и от селските дивизии във Финландия – в Каконен Херкулес – ОТП над 3,5 гола на 2,30 в efbet. В днешната програма има редица приятелски срещи, а тук основната насоченост е много попадения и опцията над 3,5 гола.

И за финал една възможност от утрешната ранна сесия – в елитната японска дивизия Йокохама Маринос – Ависпа 1 с под 4,5 гола на 1,70 в efbet. Йокохама се намира в чудесна форма и няма да има проблеми с този опонент.