Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 40,00%
Заложени единици: 70
Спечелени единици: 46
YIELD: -34.21%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 66.03%
Заложени единици: 9085
Спечелени единици: 8643
YIELD: -4,86%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Заклинанието проработи и се събудих щастлив на един важен за мен ден. Изборът ми на мач от 01:00 часа през нощта се оказа много далновиден.

И след като черната серия този път свърши само на 5, настъпва лекотата на битието. С огромен кеф посочвам за следваща топ прогноза Колумбия – Еквадор 1 на 1,75 в efbet. Най-хубавото, е че няма второ условие. Само посочвам фактът, че 80 процента от грешките ми стават с второто условие голове. От една страна двете условия са задължителни за професионалист като мен, защото дават възможност за значително увеличаване на ставката. От друга страна се поема риск. Но към днешния изцяло прав знак. Както го наричахме едно време – кол. Колумбия тръгна много зле в квалификациите с Карлос Кейруш, но местния човек Рейналдо Руеда стабилизира нещата и сега нещата с класирането за Катар изглеждат повече от оптимистични. А евентуалната победа срещу Еквадор е повратна точка, защото Колумбия ще превземе третото място и според мен ще остане до края там. Притеснителен момент е склонността на лос кафетерос към хиксове, но пък Еквадор е на обратния полюс. Всъщност имаме три благоприятни фактори за домакинската победа. По-добра моментна форма, по-добри изпълнители и по-добра статистика в директните мачове. Случвало се е трите фактора да не повлияват решително, но повечето пъти нещата не излизат извън контрол. Този мач започва точно в полунощ.

А преди това играят Боливия и Парагвай и странното е, че домакините са фаворити. Много рядко се случва за мач в Ла Пас, коефициента за домакина да е 2,45, а за госта 3,25. И то не срещу Венецуела, а срещу Парагвай. Явно „гуараните“ са го закъсали яко. Но въпреки всичко мачът си е троен и затова посочвам над 2,5 гола за 2,45 в efbet. Ако имате време да правите проверка, ще констатирате, че Парагвай е с 5 от 5 ъндъра в квалификациите при гостуване. Но пък директните мачове между тези съперници са 5 от 6 оувъра в последните актуални двубои.

И вече към съвсем късните доби. Следващите мачове са с ясно изразен домакински профил. Аржентина – Перу е само в два варианта – 2-0 или 3-0. Посочвам 1 с хендикап от 0-1 за 1,65 в efbet, но вие си преценявате дали да не отидете на по-голям риск. Следва Чили – Венецуела също 1 с хендикап от 0-1 за 2,10 в efbet. Смятам победата на Чили за 10 от 10, при головете вече се поема риск. И ще търся изненада на Бразилия – Уругвай. Основната насока е под 2,5 гола за 1,70 в efbet, но голямата игра е за 0-0 точен резултат.

От дневната програма на 14 октомври съм избрал само Йоншьопинг – Сундсвал с 2 на 2,55 в efbet. Факторът е последователни победи за гостите. Но се е случвало често в Швеция точно на мен да ми се случи дългата серия да приключи.

И тук поставям точка на десетдневката в която основния акцент бяха националните отбори. Имах и добри моменти, и лоши такива. От утре отново сме с титулярния отбор. Потапяме се в света на клубния футбол.