Обща статистика:
Процент на успеваемост: 74.09%
Заложени единици: 6354
Спечелени единици: 5876
YIELD: -7.53%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Тази тенис седмица се очертава да бъде изключително интересна, така че ще има много мачове за прогнозиране. Ще започнем със срещата от турнира в Сидни между Максим Креси и Адриан Манарино в която прогнозирам успех в полза на първия, а коефициентът е 1.60 в efbet. Янкито стигна до финала в Мелбърн и определено се намира в наистина чудесна форма, така че като нищо може да се справи с французина. Това ще бъде и първи техен мач помежду си в тура.

Оставаме в Сидни и ще се спрем на мача между Алексей Попирин и Педро Мартинес Портеро, като тук предвиждам успех за първия, тъй като все пак той играе на родна земя. Коефициентът в полза на австралиеца е 1.55 в efbet, а двамата до този момент никога не са се срещали един срещу друг в тура. 

Насочваме поглед към турнира в Аделаида-2, като първата ми прогноза за него е за чист успех в полза на Танаси Кокинакис срещу Беноа Пер. Коефициентът за този залог е 1.90 в efbet, а австралиецът едва ли ще сгреши срещу френския ветеран. Още повече, че Пер е загубил 9 от последните си 10 мача в тура.

Oставаме в същата надпревара и мога да ви посъветвам да пробвате смело късмета си на южноафриканеца Лойд Харис срещу Соон Во Квон на 1.63 в efbet. Квон е стигнал до победи в двете срещи между двамата, но те бяха доста отдавна, а Харис определено вдигна нивото. 

И последното ми предложение за деня е за успех в полза на Ема Радукану срещу Елена Рибакина от женския турнир в Сидни на коефициент от 2.65 в ebfet.