Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.85%
Заложени единици: 6084
Спечелени единици: 5606
YIELD: -7.85%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

За съжаление добрата ми серия от познати топ прогнози приключи с вчерашната, макар че моят човек победи, но не с 2:0 сета, а с 2:1. Днес отново сме на Чалънджър турнири и водещата ми прогноза за деня е за победа в полза на Максим Креси с 2:0 сета срещу Матео Виола във Форли, като коефициентът в полза на първия е просто прекрасен – 1.80 в efbet. До момента двамата никога не са се срещали един срещу друг в тура и това ще бъде първи мач между тях. 

Продължаваме с мачовете от Форли и другото ми предложение от тази надпревара е за победа в полза на Оскар Оте срещу Матиас Бахингер с 2:0 сета, като тук коефициентът за чист успех в полза на първия е 1.65 в efbet. До момента Оте има една победа и две загуби от този противник, но в крайна сметка към днешна дата е по-добрият тенисист от двамата. 

Насочваме поглед към Сао Пауло и Чалънджър турнира на бразилска земя. Педро Качин се изправя срещу Хуан Пабло Фицович, като тук моето предложение е за брой сетове в мача – 3, а коефициентът – 2.50 в efbet. Като цяло първият е с леко предимство преди мача, но определено е трудно да се говори за категоричен фаворит в този сблъсък. 

И последното ми предложение за днешния ден е за успех с 2:0 сета в полза на Тиаго Сейбот Уайлд срещу Факундо Акоста, като мачът между двамата пак е от провеждащия се в Бразилия турнир. Коефициентът в полза на първия е 2.00 в efbet.