Обща статистика:
Процент на успеваемост: 53.44%
Заложени единици: 4606
Спечелени единици: 4196
YIELD: -8,89%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За топ прогноза през днешния ден съм ви избрал срещата между Кристиан Гарин и Данил Медведев в която прогнозирам брой сетове в мача – 3. Mачът е от силния турнир в Мадрид. Руснакът наскоро се възстанови от COVID-19 и се завърна на кортовете, като определено клеят не е от любимите му настилки. Друго може обаче да се каже за Гарин, който играе най-силно именно на червени кортове и поради тази причина силите са толкова изравнени като коефициент. Коефициентът за този залог е просто прекрасен – 2.40 в efbet.

Продължаваме със срещата между Аслан Карацев и Александър Бублик в която първият е в ролята на изявен фаворит. Тук обаче моето предложение е за брой геймове в нача – над 21,5 гейма, а коефициентът за този залог е 1.85 в efbet.

Няма как да пропуснем интересния сблъсък между Джон Иснър и Андрей Рубльов, който също е от турнира в Мадрид. Участието на янкито гарантира повече геймове, а моето предложение за сблъсъка е именно в тази насока – над 22,5 гейма в мача, на коефициент от 1.70 в efbet.

Рафаел Надал се изправя срещу Алексей Попирин, а шансовете на втория са меко казано нищожи. Тук обаче бих ви предложил да пробвате изненада с над 18,5 гейма в мача, а коефициентът е 2.40  efbet.

Oчаквам австралиецът да спечели някой гейм повече с оглед на силното му представяне от началото на турнира.Каспър Рууд среща Стефанос Циципас пак в среща от същия турнир в испанската столица, като тук бих ви посъветвал да потърсите сензацията за норвежеца на 4.65 в efbet. Рууд играе много силно на клей и при добър за него ден е способен да изненада всеки един от силните състезатели.