Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.90%
Заложени единици: 3290
Спечелени единици: 2973
YIELD: -9,64%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Първата седмица на „Ролан Гарос” е към своя край, а мачовете в турнира до момента са доста интересни и непредвидими. Днешната ми топ прогноза ще бъде за двубоя между чилиеца Кристиан Гарин и руснака Карен Хачанов в който първият има леко предимство, тъй като играе доста по-силно на клей. Моето предложение тук обаче е за над 39.5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 1.95 в efbet. Трудно може да се предвиди кой ще спечели тази битка, тъй като се очертава един наистина равностоен сблъсък, но според мен със сигурност ще наблюдаваме доста геймове.

Няма как да не се спрем и на мача между нашето момче Григор Димитров и испанеца Роберто Карбайес Баена, който по традиция играе силно на клей. Българинът постигна две поредни победи от по 3:0 сета и определено е уверен в своите възможности, така че защо да не го направи и днес. Коефициентът за победа с 3:0 сета за хасковлията е 2.25 в efbet, а по-смелите любители на тенис залозите могат да си пробват късмета.

Ще насочим поглед и към двубоя между Новак Джокович и Даниел Галан в който е излишно да коментираме кой е големият фаворит. Тук моето предложение обаче е за под 25.5 гейма в мача, тъй като очаквам доста убедителна победа за сърбина, а коефициентът е 1.90 в efbet.

Погледът ни ще отиде към женския турнир на „Ролан Гарос”, където също има доста интересни срещи за прогнозиране. Паула Бадоса се изправя срещу Йелена Остапенко, която определено набира сериозна скорост, а моето предложение тук е успех с 2:0 сета в полза на втората, като коефициентът е 2.05 в efbet. И последното ми предложение за деня е отново точна прогноза, като този път с 2:0 сета в полза на Гарбине Мугуруса срещу Даниел Роус Колинс на коефициент от 1.70 в efbet.