Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 44.44%
Заложени единици: 62
Спечелени единици: 47
YIELD: -14.27%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 69.86%
Заложени единици: 9524
Спечелени единици: 9128
YIELD: -4,16%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Претърколиха се делниците, дойдоха празниците. А както се знае – петък е обявен официално за празник в прогнозите и залозите. Уикендът със сигурност ще е вълнуващ, но трябва да е и успешен.

И началото е с топ прогнозата за деня. За месеца резултатът вече е 11-6, което общо взето не е нищо особено на фона на постиженията ми в последните четири месеца. Нищо извънредно, но все пак ще е добре победата да дойде по-рано от очакваното. Топ прогноза, Лацио – Дженоа 1 с над 1,5 гола за 1,70 в efbet. Веднага правя уточнението, че си заслужава да се опита второто условие да се вдигне до над 2,5 и да се вземат още четири десети. „Орлите“ не са вързали и цъфнали, но не прощават на слабаците. А Дженоа през този сезон е твърдо сред най-закъсалите в Серия А. То и в предишни години, когато бяха далеч по-уверени, се представяха много зле на „Олимпико“. Цели 22 гола вкара Лацио на Дженоа в последните си седем домакинства, в които само веднъж гостите си тръгнаха непобедени. Този път обаче шанс за тях няма да има. И в другия по-късен мач нещата също са кристално ясни откъм победител. Но оттам нататък става сложно. Салернитана – Интер 2 без гол/гол за 1,80 в efbet. Салернитана вкара само веднъж в последните си 7 мача и то случайно в последната минута срещу Каляри.

Големият мач тази вечер е между Байерн и Волфсбург. И отново огромния стадион ще пустее. Тази картина е много потискаща на фона на Англия, Италия и Испания. Баварците избухнаха срещу Щутгарт в междинния кръг и едва ли ще го направят втори път. Точният резултат го виждам като 3-0 или 3-1 и това се вмества идеално в Байерн да вкара над 2,5 гола за 1,70 в efbet. Често опитвах този вариант и винаги ми носеше успех. Във втора Бундеслига се очертава интересно северно зрелище между Холстейн Кил – Санкт Паули. С доста търсене ще намерите над 2,5 гола с двата да отбележат за 1,70 в efbet.

И един начален за кръга мач в Испания. И отново силно ми се набива на очи 0-0. Но може пък да стане и 1-1. Равенството изглежда добра опция, но се подсигурявам с под 2,5 гола за 1,75 в efbet. А, да не забравя мачът е Селта – Еспаньол. И Ла Лига 2 Жирона – Бургос 1 без гол/гол за 2,15 в efbet.

Междинният кръг във Висшата лига освободи петъка за мач от Чемпиъншип. Барнзли – Уест Бромич със силно изразен профил 2. Но за да има смисъл посочвам 2 с под 2,5 гола за 3,85 в efbet. Също на 2 отива петъчния мач в Белгия. Сераинг – Кортрайк 2 на 2,65 в efbet. Интересен двубой имаме и в Португалия. Откриващият мач е между Ещорил и Фамаликао и имах огромно изкушение да го изправя в заглавие с гол/гол за 1,90 в efbet. Във Франция уикендът е за купата, а кръга ще бъде през седмицата. Днес ФК Париж – Лион гол/гол на 1,75 в efbet. Привидно имаме огромна разлика в класите, но парижани правят доста силен сезон. 

Имам и кръг във фокус. Омразната нидерландска Еерстедивизе. Но ще си опитам късмета. Алмере – Волендам 2 на 2,36 в efbet. Венло – Ос 1 на 2,45 в efbet и Ден Хааг – Бреда 1 на 2,15 в efbet.

И накрая един голям опит за летене. В Румъния Волунтари – Арад 0-0 за 8,00 в efbet. Арад са световните рекордьори по нулеви равенства.